Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 07, 2021

Διέσυραν την Παγωνη στον αέρα – Τέτοια αποκαθήλωση επιστήμονα δεν έχει ξαναγίνει


Καμία σοβαρότητα πλέον καθώς οι λοιμωξιολογοι της επιτροπής δεν έχουν τίποτα καινούργιο να πουν και το μόνο που κάνουν είναι να βγαίνουν στα κανάλια για να αυτοπροβληθούν.


Με 3.400 νέα κρουσματα χθες και αυτοί κάνουν πλακίτσα στα κανάλια με χαρακτηριστικη περίπτωση την κυρια Παγωνη που πάει από κανάλι σε κανάλι για να διαφημίσει τα γαλάζια γυαλιά της.

Ντροπιαστικές εικόνες εξελίχθηκαν και στο Megq όπου οι δημοσιογράφοι την διέσυραν δοκιμάζοντας τα γαλάζια γυαλιά της και εκείνη γέλαγε ενώ παθαίνουν καθημερινά 80 άνθρωποι στη χώρα μας.



Πως να πάρει μετά ο κόσμος σοβαρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις όταν οι ίδιοι οι λοιμωξιολογοι έχουν καταντήσει τηλεσούργελα στα κανάλια και τους καλούν στις εκπομπές για να κάνουν τηλεθέαση κοροϊδεύοντας τους;

Πηγαίνετε εσείς να σας κάνει καλά η γιατρός που κάνει χαβαλέ στα κανάλια. Και εμπιστευτείτε την όταν λέει ότι τα εμβολια είναι ασφαλή κοιτώντας την στα μάτια, πίσω από τα εκκεντρικά γυαλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου