Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαΐου 08, 2021

Oι ψεκασμένοι λένε... Άκουσον που θα πρέπει να κουβαλούμε μια σφραγίδα που θα τη σαρώνει λέει ένα ειδικό ηλεκτρονικό μάτι...

 

Kyriakou Maria

Ήταν λέει κάτι ψεκασμένοι, ηλίθιοι συνωμοσιολόγοι, ανορθόγραφοι, που μας φοβέριζαν με κάθε λογής προφητείες και παραμύθια τρόμου ότι θα έρθει η μέρα άκουσον, άκουσον που θα πρέπει να κουβαλούμε μια σφραγίδα που θα τη σαρώνει λέει ένα ειδικό ηλεκτρονικό μάτι, ώστε να μας επιτρέπεται η πρόσβαση/συμμετοχή στη κοινωνική δραστηριότητα.
Πραγματικά θαυμάζω τη φαντασία αυτών των αλλοπαρμένων, τι παραμύθια μπορούν να...σκαρφίζονται για να τρομοκρατούν τον κόσμο..
Ευτυχώς όμως εμείς είχαμε προειδοποιηθεί και δεν πιστεύουμε σε τέτοιες ανοησίες αφού ανεπιφύλακτα ακολουθούμε τον ορθολογισμό της επιστημονικής κοινότητας και των οπαδών της στο FB. Άνθρωποι με μεταπτυχιακά και δοκτοράτα, με IQ Einstein plus, απαλλαγμένοι δεισιδαιμονιών, ανοιχτόμυαλοι, προοδευτικοί, ορθογραφημένοι, που δεν ιδρώνει το αυτί τους με κάτι τέτοιες ανοησίες. Θαυμαστά μυαλά του ορθολογισμού που έταξαν σκοπό της ζωής τους, ως ανώτερα όντα να καθοδηγούν εμάς τους υπόλοιπους και να μας προστατεύουν από τις κακοτοπιές της ευπιστίας.
Έχουμε όμως και την προστασία από τα «κύτταρα της δημοκρατίας» (κόμματα και οπαδοί) που αποτελούν άοκνο παρατηρητήριο για τυχόν παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανά το παγκόσμιο και προτάσσουν τα στήθη τους ενάντια σε οποιαδήποτε προσπάθεια ή έστω νύξη καταπάτησης των δημοκρατικών διαδικασιών. Τυγχάνουν της απόλυτης εμπιστοσύνης μας για να μας οδηγήσουν σε ένα «καλύτερο αύριο»
Παρ’ όλα αυτά οι συνωμοσιολόγοι το βιολί τους:
Θα κουβαλάς λέει τη σφραγίδα στο τηλέφωνο σου για να διευκολύνεται ο έλεγχος της διακίνησης.
Και βέβαια ακόμα πιο εύκολος ο έλεγχος της διακίνησης γίνεται αν την κουβαλάς στο χεράκι σου, να μην εμποδίζεις και τη κυκλοφορία.
Συνωμοσιολόγοι αναιδέστατοι, πάλι διαψευστήκατε. Πόσες φορές πρέπει να σας διαψεύσει η επιστημονική και δημοκρατική κοινότητα του FB για να βγάλετε το σκασμό;
Δεν ντρέπεστε να τρομοκρατείτε τους αφελείς με τα παραμύθια σας;
Σε λίγο θα μας πείτε κιόλας ότι σύντομα δεν θα μετρούμε ως ανθρώποι αλλά ως κωδικοί και θα μας «κτυπάν» στο ταμείο όπως τις κονσέρβες, τα αγγουράκια και το ζαμπόν χωρίς γλουτένη.
Και εις ανώτερα..
(Δέν είναι δικό μου, το πήρα απο άγνωστον και τα συνχαρητήρια μου λοιπόν, αφιερωμένο στους μή ψεκασμένους)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου