Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 13, 2021

Μασκοφόροι έκλεψαν 5 English Bulldog κουτάβια από σπίτι. Με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και κλότσησαν τη μαμά σκυλίτσα στο κεφάλι.



Αγγλία, στο Kings Norton του Μπέρμιγχαμ μασκοφόροι κλέφτες μπήκαν σε σπίτι και έκλεψαν

5 κουτάβια λίγων εβδομάδων



Οι μασκοφόροι εισβολείς μπήκαν από την πίσω πόρτα του ακινήτου, απείλησαν την 25χρονη μητέρα Samantha Stewart με μαχαίρι, έκλεψαν τα πέντε κουτάβια του αγγλικού μπουλντόγκ της και το κλότσησαν στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες αφότου τα κουτάβια διαφημίστηκαν για πώληση στο Facebook με τιμή μεταξύ 3.000 και 4.000 £.

Κατά τη διάρκεια του lockdown, οι κλοπές σκύλων αυξήθηκαν


Τα Staffordshire bull terriers, τα chihuahuas και τα cocker spaniels είναι από τις πιο περιζήτητες φυλές που στοχεύουν οι Dognappers που θέλουν να ta πουλήσουν, κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Τον περασμένο μήνα, ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του εξετάζει σκληρές τιμωρίες για κλέφτες ή ανθρώπους που εγκαταλείπουν τα κατοικίδια ζώα τους.

Εξετάζονται σχέδια για δίωξη ανθρώπων βάσει νόμων περί καλής μεταχείρισης των ζώων αντί του Theft Act 1968.


Οι υπουργοί λένε ότι πιστεύουν ότι αυτή η αλλαγή θα σημαίνει «η συναισθηματική προσκόλληση μεταξύ των ιδιοκτητών και των κατοικίδιων τους» λαμβάνεται υπόψη νομικά στις περισσότερες περιπτώσεις.



Η αστυνομία του West Midlands ξεκίνησε έρευνα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στις 10 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου