Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 26, 2021

ΔΉΜΟΣ ΧΑΛΚΗΔΌΝΑΣ-ΣΕΒ-ΣΩΜΑΤΕΊΟ ΕΛΛΉΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΆΝΩΝ-Η ΑΛΟΙΦΉ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΎ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΎ-ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.


Γράφει ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com


Ως Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας, καθώς κατ΄αυτήν την άτυπη Ονομασία, μας αρέσει και Ικανοποιούμαστε εν Πολλοίς, ώστε να προσδιορίζουμε, τις επιμέρους Κινηματικές δράσεις, των Πράξεων μας, δια των Πρωτοβουλιών μας. Παράλληλα από το ημέτερο τοπικό μας blog, ονόματι tamystikatoubaltou.blogspot.com, διότι προβάλουμε και εν γένει προωθούμε, μέσω της μεταλαμπάδευσης δια της εμφυσήσεως, τις εντελώς άγνωστες, Απαγορευμένες τρόπον τινά, Πατροπαράδοτες ανόθευτες, Ιστορικές αλήθειες, συν τοις άλλοις, αλλά και τις Ανώτερες Ορθόδοξες, Θεολογικές Δογματικές, Πνευματικές Φιλοκαλικές Παραδόσεις. Εν αντιθέσει παρόλο την εσκεμμένη σκόπιμη, απομόνωση του περιθωρίου, που του έχουν επιβάλλει, θέλοντας και μη, πλην εμμέσως και σαφώς, όλα τα τοπικά ακανθώδη, στενά συντηρητικά, καθεστωτικά κομματικά, συστημικά συμφέροντα τοις πάσι. Καθώς τους ελέγχει κατάφωρα, ηπίως μετριοπαθώς διακριτικώς, καλοπροαίρετα πάντοτε, τις εντελώς ράθυμε καλοβολεμένες και εν γένει μπουκωμένες κομματικές, φεουδαρχικές συνειδήσεις, δια των πολυποίκιλων συμφερόντων τους. Εν ολίγοις τον υποτιθέμενο δυνατό και συνάμα ισχυρό, δια του ρουφηχτού πορτοφολιού του και όχι δια των πνευματικών αρετών, των γνώσεων καθώς διαθέτει, τον μετατρέπουν σε ακόμη περισσότερο δυνατό, αλλά και ισχυρό, ενώ και τον υποτιθέμενο αδύνατο και άσημο για δαύτους, τον αποκρύπτουν εσκεμμένως, ακόμη περισσότερο συστηματικώς επιμελώς. Ως εκ τούτου αυτές τις ημέρες, στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνας, υπερψηφίστηκε ομόφωνα παρακαλώ, χωρίς έστω κάποια υποτυπώδη, δημοκρατική αντίσταση, αντίδρασης διαμαρτυρίας, δια της ως είθισται, φοβικής τους τοπικής υποτέλειας, των ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, ιδιοτελών πολυποίκιλων συμφερόντων, του δούνε και λαβείν ανταλλαγμάτων. Εις το δια ταύτα αποφάσισαν ομόφωνα να Μετονομασθεί, το Δημοτικό Στάδιο του Αδένδρου, προς Τιμήν, Τιμής Ένεκεν, σε κάποιου Επιφανούς Πασίγνωστου ως γνωστόν, Εργοδότη Επιχειρηματία της περιοχής και ο νοών νοείτω. Επομένως ο Θεός του εγωιστικού καταναλωτικού χρήματος, δια της οικονομίας τους, μέσω της εξαγοράς, ανταλλαγμάτων των πάντων. Επειδή εάν δεν υπάρχει, έμπρακτο χειροπιαστό συμφέρον, τότε δεν υπάρχει και κανένα απολύτως ενδιαφέρον, πάντοτε υπερισχύει, της Πατροπαράδοτης Φιλοπατρίας, δια των ένθεων Προτύπων του εμείς. Εν συνεχεία ο Δήμος Χαλκηδόνας, δια του πάρα πολύ κατώτερου, στενά συντηρητικού, λαϊκιστή τοπικιστή Δημάρχου, του επιδερμικού καιροσκοπισμού του, συμπεριφέρεται εναργώς μιμητικώς, τους Συνδημότες τους, σαν να είμαστε όλοι του, εργαζόμενοι σε κάποια πολυεθνική εταιρεία, της διεθνιστικής Βαβέλ, μέσω των κρύων και σαφώς άψυχων αριθμών, των νούμερων, μόνο που όταν ευημερούνε οι εκάστοτε συμφεροντολογικοί αριθμοί, τότε υποφέρουν οι άνθρωποι.




Ως εκ τούτου για μία ακόμη φορά, αποδεικνύουν περίτρανα αλγεινώς, το πόσο τοπικά συστημικά, πειθήνια όργανα θεωρούνται και εν γένει συμπεριφέρονται, άλλωστε ανέκαθεν αυτά εκπροσωπούσαν, τα συμφέροντα των βιομηχάνων. Εκ νέου καθεστωτικά και συνάμα καλοβολεμένα κατεστημένα, πλήρως συμβιβασμένα στον εκάστοτε ισχυρό και δυνατό, δια του χρήματος του πορτοφολιού τους όμως, και όχι δια των ανώτερων πνευματικών αρετών, των γνώσεων που κατέχει. Παράλληλα και μία φορά το Μήνα, στο υποτιθέμενο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλκηδόνας, διαχειρίζονται τα οικονομικά τεχνοκρατικά, της Ιδιωτικής τους εταιρίας δια της επιχειρήσεως, καθώς το ονομάζουν Δήμο Χαλκηδόνας. Επιπροσθέτως προφανώς εντελώς άγνωστη και συνάμα πλήρως απαγορευμένη, θεωρείται για δαύτους, η λέξη Ήρωας, Άγιος, Πρότυπο, Φιλοπατρία, Πατριδογνωσία, διαχρονικές Αξίες των Παραδόσεων, Ορθόδοξη Πατροπαράδοτη, Πνευματική Θεολογία της Φιλοκαλίας. Εν συνεχεία στο προσωπικό μου facebook, ως Βαλκανίδης Δήμος, πάντοτε στα Ελληνικά, με φωτογραφία επίτηδες και σκοπίμως, στο προφίλ μου, ώστε να Προβάλω, αυτό το εντελώς άγνωστο, ένθεο Θεολογικό Ορθόδοξο και Ιστορικό Πρότυπο, τον Ήρωα και Πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνος, τον Γερμανό Καραβαγγέλη 1866-1935, τον Παπαφλέσσα της Μακεδονίας μας. Καθώς υπήρξε Μητροπολίτης Καστοριάς, στην εμπόλεμη περίοδο από το 1900-1907, ενώ προτείνουμε εμφανώς ανεπιφύλακτα, πολλαπλώς χρονίως αγογγύστως, να του Ανεγείρουμε έναν επιβλητικό Μεγαλόσωμο Μπρούτζινο Ανδριάντα, στην Πλατεία Μακεδονίας των Κουφαλίων, ως ελάχιστο χρέος τιμής και εσαεί ευγνωμοσύνης, προς το αξιοσέβαστο και αξιομνημόνευτο πρόσωπο του. Παράλληλα όπως επίσης και το Δημοτικό Στάδιο του παρακείμενου, αμιγώς ποντιακού χωριού του Καστανά, του Δήμου Χαλκηδόνας, να Μετονομασθεί προς Τιμής του, Τιμής Ένεκεν ως Γερμανού Καραβαγγέλη Μητροπολίτου Αμάσειας. Διότι υπήρξε εμπνευστής και Πρωτεργάτης εν πολλοίς, του Ποντιακού Αντάρτικου, ως τοπικός Μητροπολίτης Αμάσειας, δηλαδή του Μαρτυρικού Πόντου, από το 1908 έως το 1922. Εν τω μεταξύ λόγω του μείζον θέματος που προέκυψε, θέλοντας και μη, της Μετονομασίας του Δημοτικού Σταδίου του Αδένδρου, προς τιμήν, του Τοπικού Εργοδότη Επιχειρηματία, ανεβάσαμε δύο video διάρκειας ομιλίας, το πρώτο 38 λεπτών και το δεύτερο 17 λεπτών, και σας προτρέπουμε εμφανώς ανεπιφύλακτα, να τα παρακολουθήσετε προς ενημέρωση σας. Εν ταύτα αναφερόμαστε εν τάχει, στην όλη εξέλιξη του ζητήματος, καθώς μας αφορά όλους μας, θέλοντας και μη, ως εμπλεκόμενους Δημότες του Δήμου Χαλκηδόνας.




Εμείς Προτείνουμε εμφανώς ανεπιφύλακτα, καθώς μας ελέγχει κατάφωρα, η Ορθόδοξη Χριστιανική, Ρωμαίικη Ελληνική Συνείδηση μας, ως Ρωμαίικη Συνείδηση-Αφύπνιση Κουφαλίων και εν γένει όλου του Ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας. Εν προκειμένω το Δημοτικό Στάδιο του Αδένδρου, που ανήκει στον Δήμο μας, του ενιαίου Καλλικρατικού Δήμου Χαλκηδόνας, να Μετονομασθεί ως Ήρωας, Ανθυπασπιστής ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΚΈΝΤΡΑΣ, ορμώμενος από ένα απόμακρο χωριουδάκι της ακριτικής Καστοριάς. Παράλληλα και το τοπικό Κλειστό Γυμναστήριο του Αδένδρου, του Μπάσκετ, να Μετονομασθεί ως Ήρωας, Δεκανέας ΔΗΜΉΤΡΙΟΣ ΛΟΎΡΜΠΑΣ, ορμώμενος εκ Γαστούνης Ηλείας, ορφανός από Πατέρα, μόλις 19 ετών, ενώ η Στάση των τρένων, στο χωριό του τοπικού Αδένδρου, να Μετονομασθεί ως, ΣΤΆΣΗ ΤΗΣ ΗΡΩΙΚΉΣ ΕΛΔΎΚ ΤΟΥ 1974. Εκ του ιστορικού διαχρονικού γίγνεσθαι, Αυτοί οι Δύο Αμφότεροι, Ηρωικοί Άνδρες αμυνόμενοι Υπερασπιστές, του εμπόλεμου και μάχιμου εν πολλοίς, Ηρωικού Στρατοπέδου, της σαφώς μπαρουτοκαπνισμένης ΕΛΔΎΚ-Ελληνικής Δύναμης Κύπρου, εν έτη προφανώς προδομένου πολέμου του 1974. Εν ταύτα υπερασπίσθηκαν Εθνικά Αξιοπρεπώς Ασυμβίβαστα, σθεναρώς θαρρετά, δια της Αξιοθαύμαστης Αυταπαρνήσεως που επέδειξαν, το εν λόγω Ελληνικό Στρατόπεδο, και έπεσαν ηρωικώς μαχόμενοι πεσόντες, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία, μόνο που του Ανδρειωμένου ο Θάνατος, Θάνατος δεν λογιέται. Εκ νέου εν ώρα καθήκοντος, για την συνολική υπεράσπιση της Πατρίδας του Εμείς, και όχι της ατομικής, κομματικής εγωιστικής, συμφέρουσας, ιδιοτελώς παρτίδας. Εν τω μεταξύ με το Τιμημένο Εθνόσημο στο Στήθος, και την Στρατιωτική παραλλαγή φορώντας, συν τοις άλλοις και την Αξιοσέβαστη Πατροπαράδοτη Αρβύλα. Επιπροσθέτως στις 16 Αυγούστου του 1974, μέσα στο αιματοβαμένο, εμπόλεμο μπαρουτοκαπνισμένο, Ηρωικό μάχιμο εν πολλοίς, Ελληνικό Στρατόπεδο της ΕΛΔΎΚ, στις 12 το μεσημέρι. Ως εκ τούτου όταν αρνούνταν πεισματικά, αξιοπρεπώς θαρρετά και εν γένει ασυμβίβαστα, να εγκαταλείψουν τα ορύγματα τους, της Πρώτης Γραμμής Αμύνης, τον εν δυνάμει επικείμενων σίγουρων τάφων τους. Καθώς εάν δεν υποχωρούσαν άμεσα και τάχιστα, όπως τους διέταξαν και υποδείκνυαν, οι ανώτεροι τους, της Στρατιωτικής Ιεραρχίας, εγκαταλείποντας τα και αποχωρώντας τα, ήταν θέμα χρόνου και μόνο, να θεωρούνταν σίγουροι και βέβαιοι μελλοθάνατοι.




Εν αντιθέσει παρόλο την ανωτέρω διαταγή, που είχαν παραλάβει, ως άμεση επείγουσα εγκατάλειψη, αποχώρησης απομακρύνσεως, των ορυγμάτων τους, δια της σωτήριας απαγκίστρωσης θέλοντας και μη, ως απονενοημένο διάβημα. Απεναντίας αυτοί δεν υπάκουσαν στην ανωτέρω Στρατιωτική Διαταγή της εντολής, και εισάκουσαν μόνο την Ανδρεία Αξιοπρεπή, Ελληνική Ρωμαίικη Ασυμβίβαστη Συνείδηση τους, μην δεχόμενοι να αποχωρήσουν. Εν μέρει και έτσι, έδιωξαν δια της απείθαρχης βίας, μη εισακούοντας τις ανωτέρω έντονες, προτροπές των ανωτέρων τους, τους πέριξ συστρατιώτες, της ηρωικής ΕΛΔΎΚ του 1974, ως καθαρή αποστολή Αυτοκτονίας, μαχόμενοι ολομόναχοι παρακαλώ, για να τους καλύψουν, όσο γίνεται, μέσω της αποχώρησης τους, με τα ατομικά τους πολυβόλα. Εν συνεχεία όσοι περίπου 60 στον αριθμό, μας παρέδωσαν νεκρούς, οι βάρβαροι επεκτατικοί εχθρικοί, Τούρκοι καταπατητές του Αττίλα, ενώ τους έθαψαν ομαδικώς ακαλαίσθητα, άρον άρον, στα παρακείμενα Στρατιωτικά Κοιμητήρια της Λακατάμιας, πέριξ της Λευκωσίας. Και σας ερωτούμε ευλόγως ευθαρσώς, όλους σας, εν μέρει τους καλοπροαίρετους φίλους και φίλες Αναγνώστες και Αναγνώστριες. Ως εκ τούτου σε ποιον από τους δύο, ας συγκρίνουμε λιγάκι, εάν βεβαίως, γνωρίζουμε να σκεφτόμαστε εμείς, και όχι οι άλλοι να σκέφτονται για εμάς. Παράλληλα καθώς εμείς, απλώς να παπαγαγίζουμε μιμητικώς, ότι μας λένε εναργώς τα συμφέροντα, έστω και εν τάχει επιδερμικώς, εν έτη τόσου σύγχρονου διεφθαρμένου, καθεστωτικού συστημικού, κομματικού εθνομηδενιστικού 2021. Αφενός μεν, την γενική συλλογική Πατρίδα του εμείς, και αφετέρου δε, όχι μόνο, την στενά συντηρητική, δια της τοπικής εγωιστικής συμφέρουσας παρτίδας, του κατεξοχήν εγώ. Εν ολίγοις σε ποιον οφείλουμε περισσότερο Δόξα και Τιμή, δια της εσαεί ευγνωμοσύνης του σεβασμού, στον Τοπικό Εργοδότη Πασίγνωστό Επιχειρηματία, με ότι αυτό συνεπάγεται αλγεινώς. Καθώς ευκόλως, δια της στενότατης συντηρητικής, τοπικής αφροσύνης τους, όλο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκηδόνας, μηδενός εξαιρουμένου, ως πάρα πολύ κατώτεροι του αναμενόμενου, προσκυνημένοι εν πολλοίς, του παραχώρησαν φαρδιά πλατιά, το Όνομα του, στο Δημοτικό Στάδιο του Αδένδρου. Ως εκ τούτου συμπεριφερόμενοι εναργώς μιμητικώς, σαν να ήταν το ΣΕΒ-το Σωματείο Ελλήνων Βιομηχάνων, εν γένει η αλοιφή του καθεστωτικού τοπικού, συστημικού κατεστημένου ή Αυτόν που Προτείνουμε εμείς, της εμφανώς άσημης και ασήμαντης περιορισμένης σαφώς, Ρωμαίικης Συνείδησης-Αφύπνισης Κουφαλίων και εν γένει όλου του ενιαίου Δήμου Χαλκηδόνας;




Εν τέλει την σήμερον δυστυχώς, παραχώρησαν τα στενά συντηρητικά, τοπικά ακανθώδη, καθεστωτικά κομματικά, συμφέροντα τοις πάσι, το Δημοτικό Στάδιο του Αδένδρου, στον τοπικό εργοδότη επιχειρηματία της περιοχής, διότι η τοπική Ομάδα της Δόξας Αδένδρου, το προκάλεσε επιθυμώντας το διακαώς. Εν δυνάμει τον τοπικό βούρκο, εν γένει της σαπίλας και της διαφθοράς εν πολλοίς, θα τον συνεχίσουν εναργώς μιμητικώς, η ομάδα του ΠΆΟΚ-ΚΟΥΦΑΛΊΩΝ, δια του τοπικού τους επιφανή, συμφεροντολογικού εργοδότη επιχειρηματία, μετέπειτα η Αναγέννηση Χαλκηδόνας, η Αναγέννηση Προχώματος, ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου και ου το καθεξής. Επιπροσθέτως προβάλλοντας και εν γένει προωθώντας, αφενός μεν, αντί για τους Ήρωες, της γενικής συλλογικής Πατρίδας του Εμείς, καθώς σκοτώθηκαν, Ηρωικά Εθνικώς Αξιοπρεπώς, Ασυμβίβαστα Μαχόμενοι, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία. Ως εκ τούτου εν ώρα Καθήκοντος, με την Στρατιωτική τους Παραλλαγή της Στολής, φορώντας την Πατροπαράδοτη Αρβύλα, καθώς με αυτήν τους έθαψαν, στην τελευταία τους κατοικία. Αφετέρου δε, αυτά τα εντελώς άγνωστα, απαγορευμένα τρόπον τινά, Εθνικά ένθεα, Ιστορικά Πρότυπα, των διαχρονικών αδιαπραγμάτευτων, Αξιών τους εν πολλοίς, εσκεμμένως και σκοπίμως οικειοθελώς, τα αποκρύπτουνε οι άρχοντες των πολιτικών ταγών, του Δήμου Χαλκηδόνας, ως κατεξοχήν οικονομικοί τεχνοκράτες ανέκαθεν καθώς υπήρξαν. Υποσημείωση και προβάλλοντας εις την θέση τους, ως αντικαταστάτες, τους εκάστοτε τοπικούς συμφεροντολογικούς, εργοδότες επιχειρηματίες, των εμφανώς ιδιοτελών τους, ένθεν εκείθεν εκατέρωθεν, στενότατων συντηρητικών σκοπιμοτήτων, δια των ψήφων των ανταλλαγμάτων τους. Παράλληλα ή εν μέρει, τους λαοπρόβλητους καλοβολεμένους ως γνωστόν, ντοπαρισμένους αθλητές, του προκλητικά προβεβλημένου τους, επιλεκτικώς μονομερώς, αστραφτερού lifestyle, μόνο που ότι λάμπει, δεν σημαίνει πως πρόκειται και περί καθάριου χρυσού, διότι άλλο πράγμα θεωρείται, εντελώς διαφορετικό, ο χρυσός και άλλος, άρδην, ο Θεάνθρωπος Σταυρωθέντας και Αναστάντας Αναλήψαντας Ιησούς Χριστός. Εν δυνάμει ας σκεφτούμε λιγάκι βαθύτερα, εις τα ενδότερα ενδομύχως, αποσκοπώντας στο απόμακρο δάσος και όχι στο φρέσκο τωρινό, δια του άφρον καιροσκοπισμού τους δέντρο.







Εν συνόλω όλα αυτά τα νεαρά παιδιά, του χωριού του Αδένδρου, εν μέρει καθώς οι συγγενείς τους, δεν διαθέτουν ως κατώτεροι εργαζόμενοι, της καθημερινής βιοπάλης, τις καλύτερες αναμνήσεις, των εντυπώσεων, δια των σχέσεων, θέλοντας και μη, με τον εν λόγω τοπικό επιφανή, εργοδότη επιχειρηματία. Διότι όλοι οι εργαζόμενοι, μηδενός εξαιρουμένου, από την εκάστοτε εργοδοσία, διαθέτουν εύλογα δικαιολογημένα παράπονα διαμαρτυρίας, καθώς οι κοινωνικές ανισότητες, της εκμεταλλεύσεως από άνθρωπο σε άνθρωπο, του εργασιακού απόμακρου Μεσαίωνα, καλπάζουν ως είθισται. Εν προκειμένω από τον επιφανή και προκλητικά προβεβλημένο, επιλεκτικώς μονομερώς αμετροεπώς, τοπικό εργοδότη επιχειρηματία, που του τοποθέτησαν εμφανώς αφρόνως επιπόλαια, απερίσκεπτα και υστερόβουλα εν πολλοίς, στενά τοπικιστικά συντηρητικά, την Επιφανή Ονομασία του, στο Τοπικό Δημοτικό Στάδιο του Αδένδρου. Εν ολίγοις ας αναρωτηθούμε λιγάκι, διορατικά μακρόπνοα οξυδερκώς, διαβλέποντας το απόμακρο δάσος και όχι το κοντό στείρο και άγονο, ακανθώδη τοπικό, συντηρητικό δέντρο, των καιροσκοπικών πολυποίκιλων συμφερόντων, δια των εντυπώσεων τοις πάσι, αλλά ποιος ξέρει να αναρωτιέται, διαβλέποντας την σήμερον, καλοπροαίρετα, δια του θαρρετού του πνεύματος. Εν τω μεταξύ, με τι αίσθηση και πως θα πλησιάζουν, με χαρά το Δημοτικό Στάδιο του χωριού τους, ώστε να αθληθούν και εν γένει να εκτονωθούν, δια της ευχάριστης αναψυχής, της εκγύμνασης, όταν εκ των προτέρων, θα γνωρίζουν ενθυμούμενοι, δια τον όχι καλώς αναμνήσεων τους, θέλοντας και μη. Εν ταύτα ότι αυτός, ο τοπικός εργοδότης, επιχειρηματίας δηλαδή, απέλυσε τους συγγενείς τους, και δεν τους πλήρωσε επαρκώς, την προβλεπόμενή αποζημίωση που όφειλε, ή όλα τα υπόλοιπα εύλογα παράπονα διαμαρτυρίας, που ανέκαθεν, ο κάθε αξιοπρεπής. Εν μέρει φοβικά όμως, υποτονικά εργαζόμενος, υποβάλει δυστυχώς, δια του έγκλειστου εσώκλειστου φόβου του, μόνο προς τους εγγύτερους, κοντινούς του συγγενείς, οικείους συνανθρώπους, της εμπιστοσύνης του. Επομένως δεν μπορεί και δεν ευσταθεί διόλου, ο έωλος και ασφαλώς αστήριχτος ισχυρισμός, ότι όλο το υπόλοιπο χωριό του Αδένδρου, είναι ικανοποιημένοι από δαύτον, ώστε να είναι βολεμένοι εν πολλοίς. Άρα ερμητικώς κλειστό το στόμα, εις τον εργοδότη επιχειρηματία, δια να μην στερηθούν την εργασία τους, από τις συνθήκες εργασίας υγιεινής, του μεροκάματου και της συνολικής διαβίωσης, της καλύψεως που τους παρέχει, και ο νοών νοείτω.

Πέτα την ανθρωπιά σου και από τον αφέντη πιάσου και όταν σε φτύσει αυτός να κάθεσαι σκυφτός και θα έχεις τα πρωτεία στην σάπια πολιτεία-κοινωνία.



Λέμε δυνατά αυτά που οι άλλοι ψιθυρίζουν.

Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, πάρτην ο ίδιος εάν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις.

Μην κάνετε παρέα με λύκους θα σας μάθουν να ουρλιάζουν, να κάνετε παρέα με Αετούς να σας μάθουν να πετάτε.

Θεριά οι άνθρωποι το Φως δεν το Σηκώνουν, χίλιες Φορές να γεννηθείς τόσες θα σε Σταυρώνουν. Κώστας Βάρναλης.

Ο ανάξιος Δούλος του Θεού ο Βαλκανίδης Δήμος εκ Κουφαλίων tamystikatoubaltou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου