Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 24, 2021

😂😂😂 Φόβους ότι θα μείνουν απροστάτευτα τα πηγούνια των Ελλήνων με την κατάργηση της μάσκας εκφράζουν ειδικοί

Την ανησυχία τους ότι τα πηγούνια των Ελλήνων θα παραμείνουν απροστάτευτα με την σταδιακή κατάργηση της μάσκας εκφράζουν κάποιοι λοιμωξιολόγοι, μετά την άρση του μέτρου στους εξωτερικούς χώρους.
Όπως υποστηρίζουν, η συνήθεια πολλών Ελλήνων να φοράνε τις μάσκες πάνω στο πηγούνι διασφάλιζε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πάει να κάτσει εκεί ο κορωνοϊός, με αποτέλεσμα να είναι απόλυτα προστατευμένο.

«Μέχρι σήμερα τα πηγούνια αυτών των πολιτών ήταν απόλυτα θωρακισμένα απέναντι στον ιό, ενώ όσοι κρέμαγαν τη μάσκα στο αυτί ήταν σίγουροι ότι ο ιός δεν θα έρθει πονηρά από το πλάι να τους δώσει φιλάκι στο μάγουλο» τονίζουν.


«Επίσης ήταν ένας πολύ καλός τρόπος να μην κουράζεται το πηγούνι και να ξανακλείνει αυτόματα, δηλαδή ήταν κάτι σαν σουτιέν για το πηγούνι» προσθέτουν.


Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως κάποιοι πολίτες δήλωσαν σήμερα ότι θα συνεχίσουν να φοράνε τη μάσκα στους εξωτερικούς χώρους παρά την άρση του μέτρου, ενώ χιλιάδες άλλοι δήλωσαν πώς θα συνεχίσουν να μην τη φοράνε, όπως δηλαδή έκαναν και πριν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου