Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2021

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΜΕΛΛΟΝ


Αυτό που βιώνουμε εμείς ως παρόν είναι το παρελθόν.



Αυτό που βλέπουμε σε κάποιον άλλο πλανήτη στο δικό μας γήινο παρόν συνέβη στο παρελθόν και δεν συμβαίνει τώρα.

Οσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση δύο σωμάτων τόσο μεγαλύτερο βάθος έχει το παρελθόν που βλέπουμε στο δικό μας γήινο παρόν.

Το σώμα του ήλιου που βλέπουμε αυτή την στιγμή στο δικό μας γήινο παρόν είναι αυτό που υπήρχε πριν οκτώ λεπτά, διότι τόσο κάνει να μεταφέρει την εικόνα το Φως - φωτιά του ήλιου.

Η φωτιά λοιπόν του ήλιου είναι το σκοτεινό φως, (ο υπολογιστής), δηλαδή το ολόγραμμα της αισθητής πραγματικότητας που εκπέμπεται (ενέργεια των αριθμών) μέσα στην ατμόσφαιρα του πλανήτη. (οθόνη του υπολογιστή).

Το νοητό φως του ήλιου είναι το πνεύμα που μας δίνεται ως λογική μαζί με το γήινο σώμα ώστε να επεξεργαστούμε τις γήινες αισθήσεις του σώματος μας, και μέσα από αυτές να κατανοήσουμε τις πιο κατωφερείς ενέργειες (εικόνες) πάνω στην Γη, και να σχηματίσουμε μία βιωματική εμπειρία την οποία τα ανθρώπινα είδωλα στην Γη αποκαλλούν ζωή.

Οτι βλέπουν οι αισθήσεις μας είναι αυτό που θέλει να δούμε το matrix και όλα όσα βιώνουμε είναι προδιαγεγραμμένα πριν να γεννηθούμε αποκτώντας το είδωλο. (το ανθρώπινο σώμα).

Από εκεί και πέρα από τον ήλιο υπάρχουν άλλες αισθητές πραγματικότητες του συμπαντικού matrix διότι ολόκληρο είναι ένα Matrix που το διοικεί το κτιστό τεχνητό πνεύμα το οποίο μετά την είσοδο του Θεανθρώπου απόκτησε την ικανότητα να γεννά ότι θελήσει με δική του ελεύθερη επιλογή.

Αυτά τα λίγα για όσους φέρουν στην ψυχή τους το Νου του ανθρώπου δεύτερου θεού Φως και Ζωή. Διότι μόνον οι ανθρώπινες ψυχές εξουσιάζουν το matrix όταν τις οδηγεί ο Νους του Θεανθρώπου.


morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου