Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 24, 2021

ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ


MΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤRIX (ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ) ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΑΜ

ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΛΗΘΗ.

Με λίγα λόγια..άρχισε το χάραγμα, και πλέον όσοι εμβολιάζονται άμεσα θα είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο, όπως τώρα αυτή την στιγμή σου γράφω από τον υπολογιστή μου, με την διαφορά ότι αυτές οι πληροφορίες του κεντρικού δικτύου - τεχνητή νοημοσύνη θα μπορούν να περνάνε στον δικό μας εγκέφαλο ως σκέψεις και συναισθήματα που άλλος τα προκαλλεί και όχι εμείς, οπότε θα σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε ότι ακριβώς θέλει αυτός που ελέγχει την τεχνητή νοημοσύνη=το δίκτυο 5G που μας ετοιμάζουν και ετοιμάζονται να ενεργοποιήσουν όταν εμβολιαστεί ένας ικανός αριθμός ανθρώπων - 75% του παγκόσμιου πληθυσμού, και βέβαια να επιφέρουν την μείωση του πληθυσμού μέσα από τον εμβολιασμό διότι τους είναι πλέον Άχρηστες οι κτιστές ψυχές-Αψυχοι.

Πλέον οι γεννήσεις θα γίνονται σε θερμοκοιτίδες και θα περνούν στον εγκέφαλο τον νεογνών μέσω εμβολίων την μνήμη - της τεχνητής νοημοσύνης, και με λίγα λόγια αυτό θα μας το παρουσιάζουν ως την συνείδηση - ψυχή του απωλλεσθέντα νεκρού σώματος-ανθρώπου..διότι αυτός που θα πεθαίνει το σώμα του θα μπορεί να συνδεθεί με το δίκτυο και να συνεχίζει να βιώνει την ζωή μέσω της μνήμης που μετέφερε σε μια καινούρια γέννηση ενός πλέον άψυχου βιοανθρώπου και στην ουσία που έχει απωλέσσει την ψυχή του η οποία θα έχει χαθεί μέσα στην άγνοια και την λήθη ΤΟΥ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ που θα του προσφέρει το matrix

MΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΑΤRIX ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΟΠΟΥ Ο ΑΔΑΜ ΧΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΑΡΣΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΛΗΘΗ. ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ (ΣΠΙΘΑ ΨΥΧΗΣ) ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΨΥΧΟΥΣ.


morfeas sky

Ωραία άντε και το ξέρουμε Πάνο μου....το θέμα είναι μπορούμε να κάνουμε κάτι;;; Άντε και αποφεύγουμε το βολή τότε τι ;; θα ζούμε ανάμεσα σε ζόμπι. Όλοι περιγράφουν τους κινδύνους και τα αποτελέσματα. Κανείς δεν μιλάει όμως για τρόπους αποφυγής ;; Υπάρχουν;;

Εχω δώσει την απάντηση που ζητάς άπειρες φορές. Αλλά όποιος δεν ακούει αλλά απλά τα διαβάζει επιφανειακά περιμένοντας "άλλοι" να τον σώσουν χάνει αυτόματα την ελεύθερη επιλογή-συνείδηση ψυχής. Διότι εμείς δημιουργούμε πραγματικότητα σύμφωνα με αυτά που αισθανόμαστε και σκεφτόμαστε. Διάβασε λοιπόν το σχόλιο σου και δες ποιος σε προέτρεψε να γράψεις αυτά τα λόγια, το matrix η ψυχή σου; Διότι τίποτα δεν είναι αδύνατον για την ανθρώπινη συνείδηση-ψυχή! ΤΙΠΟΤΑ!


morfeas sky

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου