Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 11, 2021

Απαγορευμένη τεχνολογία - Η επιστήμη της οπτικής

 



Η τεχνολογία είναι απαγορευμένη όταν δεν τις επιτρέπετε να υπάρχει.

Είναι πολύ εύκολο να απαγορεύσει κάποιος την ύπαρξη της τεχνολογίας για την αρχαιότητα επειδή το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να την αρνηθεί. Το να εφαρμόζεις την απαγόρευση σημαίνει απλά πως γίνεσαι κουφός μουγκός και τυφλός. Και οι περισσότεροι δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να γίνουν και τα τρία όταν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Ο Robert Temple ανακάλυψε μία χιονοστιβάδα ενδείξεων που αποκαλύπτουν την ύπαρξη μίας καταπληκτικής αρχαίας τεχνολογίας η οποία είναι κεκαλυμμένη και πραγματικά απαγορευμένη επειδή καταδεικνύει ότι οι πρόγονοι μας δεν ήταν ελάχιστα προηγμένοι τεχνολογικά και αν όλοι μας το αναγνωρίσουμε κινδυνεύει με έναν τρόπο η αυταπάτη της τεχνολογικής προόδου του σύγχρονου ανθρώπου.

Πρόκειται για την τεχνολογία της οπτικής επιστήμης. Βρέθηκαν σε μουσεία σε όλο τον κόσμο περισσότερα από 450 αρχαία ευρήματα που αφορούν στην τεχνολογία αυτή. Τα περισσότερα είναι φακοί και επιπροσθέτως μεγεθυντικά μέσα.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΟΠΤΙΚΗΣ, ΑΡΧΑΙΟΙ ΦΑΚΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΒΙΚΙΝΓΚ ΚΛΠ ΠΗΓΕΣ: ROBERT TEMPLE- THE CRYSTAL SUN. ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ – ΠΑΡΑΓΩΓΗ:ΝΑΥΣΙΝΟΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου