Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 30, 2021

Να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τους Παπαδημούληδες γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της.

 Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

Ο Παπαδημούλης επί ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζοντας πολύ

καλά πώς θα εξελιχθεί η μπίζνα με τους λάθρο στην Αθήνα αγόρασε 16 ακίνητα στις γειτονιές μας, τα οποία τα έδωσε σε ΜΚΟ να βάλουν μέσα λάθρο έναντι αντιτίμου βεβαίως βεβαίως. Επειδή οι μπίζνες πήγαν καλά μαθαίνουμε σήμερα ότι πέρσι αγόρασε άλλα τρία διαμερίσματα, όπου κάνει την ίδια δουλειά. Διότι την πολιτική του εποικισμού, της συνεχούς υποβάθμισης του κέντρου της πόλης, του διωγμού των νόμιμων κατοίκων και επιχειρηματιών και της αντικατάστασης τους από κάθε είδους άεργο, περιθώριο και παραβατικό στοιχείο την συνέχισε και ο Μητσοτάκης.

Ο Παπαδημούλης δήλωσε ότι διέθεσε τα χρήματα σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης, σε λάθρο πάλι δηλαδή, το οποίο ωστόσο μας αφήνει παγερά αδιάφορους, διότι η όλη του δραστηριότητα απλά ενισχύει την γκετοποίηση και μας διώχνει από τα σπίτια μας, τα οποία μετά αγοράζουν αυτός και τα όμοια κοράκια σε εξευτελιστικές τιμές. Φρόντισε επίσης να μεταβιβάσει και κάποια διαμερίσματα στα παιδιά του, οπότε δεν φαίνονται και όλα τα ενοίκια στη δήλωση του.

Ο κύριος αυτός - το κύριος τώρα μην το παίρνουμε και πολύ στα σοβαρά - ζει εις βάρος μας και δεν διαφέρει σε τίποτα από τα τομάρια μαυραγορίτες που είδαν τον πόλεμο ως μία καλή ευκαιρία να πλουτίσουν οι ίδιοι κι ας ψοφήσει ο διπλανός τους.

Το θέμα είναι ότι όχι μόνο κανείς δεν βάζει φρένο στους Παπαδημούληδες. Το θέμα είναι ότι τους ενισχύει κιόλας δημιουργώντας συνεχώς νέα πελατεία για τα διαμερίσματα του.

Να τελειώνουμε κάποια στιγμή με τους Παπαδημούληδες γιατί και η υπομονή έχει και τα όρια της. Και εμείς σε αυτές τις γειτονιές τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού.




*δείτε την είδηση πριν ένα χρόνο ΕΔΩ ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου