Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουλίου 12, 2021

Ο Ίλον Μασκ βρήκε τον μπελά του από τα... ποντίκια - Γιατί "χτυπούν" τα αυτοκίνητα Tesla


 Έναν πονοκέφαλο έχει να αντιμετωπίσει ο Ίλον Μασκ και αυτός δεν είναι άλλος από το πλήγμα που προκαλούν ποντίκια και αρουραίοι στα οχήματα Tesla. Παρά το γεγονός ότι οι αγοραστές δαπανούν δεκάδες χιλιάδες δολαρίων για ένα όχημα Tesla, η εταιρεία αρνείται να καλύψει τις ζημιές που εντοπίζονται και έχουν προκληθεί από αρουραίους, ποντικούς και άλλα τρωκτικά.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη Σάρα Ουίλιαμς που ζει στο Μανχάταν και πηγαίνει με το Tesla της στην εργασία της στο Μπρονξ, είπε στην Post για ένα ανησυχητικό περιστατικό που σημειώθηκε όταν πήγε το 2018 Model 3 αυτοκίνητό της στον εμπορικό αντιπρόσωπο της εταιρείας στο Νιου Τζέρσεϊ στα μέσα Μαΐου καθώς ο κλιματισμός σταμάτησε να δουλεύει. "Άνοιξαν το καπό και ένα τρωκτικό έπεσε! Είναι τρελό!" είπε η γυναίκα. Το τρωκτικό προφανώς βρήκε τον τρόπο να μπει στο όχημα και προκάλεσε ζημιές σε διάφορα εσωτερικά καλώδια που είχαν μόνωση με σόγια και όχι με λάδι, με αποτέλεσμα να είναι πιο ελκυστικά για τα τρωκτικά. Όταν η Ουίλιαμς, που πλήρωσε 59.200 δολάρια για το αυτοκίνητό της, διαμαρτυρήθηκε, η εταιρεία δεν δέχθηκε να παρέχει βοήθεια. Η επισκευή διήρκεσε περισσότερο από έναν μήνα και το εκτιμώμενο κόστος ανήλθε στα 5.000 δολάρια, όπως είπε η ιδιοκτήτρια. Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις ότι το ακριβό όχημα θα είναι έτοιμο σύντομα, η Ουίλιαμς δεν πήρε το Tesla της ούτε τη στιγμή που δημοσιευόταν το συγκεκριμένο άρθρο στη Post, σχεδόν δύο μήνες μετά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου