Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 16, 2021

SOS SOS Θα βγούμε σε αναστολή εργασίας 200 υγειονομικοί που αρνούμαστε να εμβολιαστούμε

 

SOS SOS
Επείγουσα ενημέρωση

Στο νοσοκομείο ΓΟΝΚ "Αγ.Αναργυροι"στην Κηφισιά την 1η Σεπτεμβρίου θα βγούμε σε αναστολή εργασίας 200 υγειονομικοί που αρνούμαστε να εμβολιαστούμε, κάνοντας χρήση του συνταγματικού μας δικαιώματος της αυτοδιάθεσης του σώματός μας. Μ ένα εμβόλιο που δεν έχει επίσημη έγκριση κι αποδεδειγμένα έχει προκαλέσει ακόμα και θανάτους.
Περίπου 25.000 υγειονομικοί σε όλη την Ελλάδα, δημόσιοι και ιδιωτικοί, θα τιμωρηθούν παραδειγματικά από την κυβέρνηση προκειμένου να...ακολουθήσουν και όλοι οι άλλοι εργασιακοί κλάδοι στη συνέχεια.
Προσκαλούμε και παρακαλούμε όλους τους αλληλέγγυους εμβολιασμένους, ανθρώπους που εξυπηρετούνται από το ΕΣΥ, συγγενείς υγειονομικών που βάλλονται αυτή την ώρα να βοηθήσουν να μην κλείσουν τα δημόσια νοσοκομεία, διότι αυτός είναι ο στόχος.
Συγκεκριμένα παρευρεθείτε όλοι την Τρίτη 17/8 και ώρα 10.30 στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πύλη του Νοσοκομείου ΓΟΝΚ "Αγ. Ανάργυροι"
Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη
Αυτή τη στιγμή πολεμάμε για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ!!
Παρακαλώ δημοσιεύσετε την κίνησή μας
via Xristof Triantopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου