Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 15, 2021

Ροζ» σκάνδαλο στην Ευρυτανία: Διέρρευσε απαγορευμένο βίντεο παντρεμένης γυμνάστριας


Ο απατημένος σύζυγος έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου

«Ροζ» σκάνδαλο ξέσπασε στην Ευρυτανία, όταν βγήκε σε δημόσια θέα ένα ερωτικό βίντεο μεταξύ παντρεμένης γυμνάστριας και του εραστή της.

Η εντυπωσιακή ξανθιά γυμνάστρια έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη, μετά από διαρροή υλικού που είχε στείλει στον εραστή της, που την απεικονίζει να αυτοϊκανοποιείται

Η 35χρονη, μητέρα ενός παιδιού 10 χρονών, έδειχνε ευτυχισμένη με τη ζωή της και τον σύζυγό της, με τους δυο τους να πηγαίνουν μαζί εκδρομές και να κάνουν συχνές εξόδους εκτός πόλης είτε μόνοι είτε οικογενειακώς.

Ωστόσο, φαίνεται πως ένας νεότερος άνδρας που συναντούσε στο γυμναστήριο, της κέντρισε το ενδιαφέρον. Ο 27χρονος της έκανε πρόταση να βγουν και δεν άργησαν να συνάψουν εξωσυζυγική σχέση.

Ένα πρωί που έμεινε μόνη της στο σπίτι, η ξανθιά καλλονή σκέφτηκε να στείλει ένα «ροζ» βίντεο στον εραστή της, κάθισε γυμνή σε μια καρέκλα και αυτοϊκανοποιήθηκε καταγράφοντας τη στιγμή σε βίντεο για να το στείλει στον 27χρονο.

Εκείνος αφού έλαβε το ερωτικό υλικό, θεώρησε σκόπιμο να το δείξει σε φίλους του, ενώ σε κάποιους το έστειλε κιόλας, με αποτέλεσμα το υλικό να κάνει σύντομα τον γύρο της πόλης με τον σύζυγο να υφίσταται σοκ και τη γυμνάστρια να γίνεται δακτυλοδεικτούμενη.

Ο σύζυγος, όπως ήταν επόμενο, της ζήτησε τον λόγο και ακολούθησε έντονος καβγάς, με το πέρας του οποίου απευθύνθηκε σε δικηγόρο για να εκκινηθούν διαδικασίες διαζυγίου. Ο σύζυγος απαιτεί και την επιμέλεια του παιδιού τους. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου