Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2021

Ενα βιντεο για τους μεγαλυτερους μαχητες της ζωης: Τα παιδια που πασχουν απο καρκινο


Καθε χρονο, περισσοτερα απο 150.000 παιδια παγκοσμιως διαγιγνωσκονται με καρκινο, ενω οσο αφορα την Ελλαδα υπολογιζονται στα 280-300. Αυτο καθιστα τον καρκινο την πρωτη αιτια θανατου παιδιων στις αναπτυσσομενες χωρες, και τη δευτερη στις αναπτυγμενες. Ο παιδικος καρκινος δρα και θεραπευεται διαφορετικα απ’ οτι ο καρκινος των ενηλικων.

Η συνολικη διαδικασια, ξεκινωντας απο τη διαγνωση, ειναι ιδιαιτερα στρεσογονα και ψυχοφθορα για τους μικρους μαχητες. Ακομη και για τα παιδια που θεραπευονται, η μαχη δεν τελειωνει. Πανω απο το 60% των μακροχρονια επιζωντων του καρκινου της παιδικης ηλικιας εχουν μια χρονια ασθενεια ως συνεπεια της θεραπειας που ελαβαν.

Ενα πολυ συγκινητικο βιντεο με τον τιτλο «Η αγαπη ποτε δεν μας απογοητευει» που δημιουργηθηκε για λογαριασμο του Νοσοκομειου Cancer De Barretos στο Σαο Παολο της Βραζιλιας.

Προκειται για ενα διεθνους φημης κεντρο θεραπειας για τον καρκινο των παιδιων που μαλιστα εχει μετονομαστει σε Νοσοκομειο της Αγαπης!

Το animation διαρκειας μολις 3 λεπτων αφηγειται την ιστορια της Νινα, ενος μικρου αλλα γενναιου κοριτσιου, που καταφερνει να νικησει τον καρκινο με τη φροντιδα και την ενθαρρυνση των ανθρωπων που την αγαπουν, με την υποστηριξη της οικογενειας της, των φιλων της αλλα και ολοκληρης της νοσοκομειακης ομαδας!

Το ταινιακι δεν εχει λογια αλλα καθολη τη διαρκεια του ακουγεται το τραγουδι «Heart Full Of Love» που γραφτηκε αποκλειστικα για τους σκοπους της ταινιας, και ερμηνευει η Rebecca Peters. {πηγη}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου