Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 14, 2021

Home Alone: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του remake της θρυλικής χριστουγεννιάτικης ταινίας

Ο 12χρονος Άρτσι Γέιτς, που γνωρίσαμε μέσα από το Τζότζο Ράμπιτ, θα είναι ένας νέος «Κέβιν Μακάλιστερ» στο remake του θρυλικού Home Alone – Πότε κάνει πρεμιέρα.



Το Home Alone ή όπως το έχουμε συνηθίσει στα ελληνικά, Μόνος στο Σπίτι, φέτος θα έχει νέα ταινία. Μπορεί να έχουμε παρακολουθήσει δεκάδες φορές τις δύο πρώτες εκδοχές της θρυλικής χριστουγεννιάτικης οικογενειακής κωμωδίας με τον Μακόλεϊ Κάλκιν στον ρόλο του τρομερού Κέβιν Μακάλιστερ, ωστόσο αυτά τα Χριστούγεννα, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον 12χρονο Άρτσι Γέιτς, που γνωρίσαμε μέσα από το Τζότζο Ράμπιτ, να ταλαιπωρεί τους επίδοξους ληστές του σπιτιού του.


Η αλήθεια είναι πως μετά τις δύο άκρως επιτυχημένες ταινίες Home Alone, το Χόλιγουντ προσπάθησε να δώσει συνέχεια στην ίδια συνταγή, βγάζοντας το Μόνος στο σπίτι 3, 4, αλλά και 5. Ωστόσο, σε αυτές τις ταινίες οι ηθοποιοί ήταν άλλοι, με αποτέλεσμα να μην «κερδίσουν» το απαιτητικό κοινό.


Αυτή τη φορά, όμως, ο μικρός πρωταγωνιστής δεν είναι απλά γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά αποτελεί και έναν από τους πιο συμπαθείς μικρούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ. Ο Άρτσι Γέιτς, λοιπόν, στο νέο Home Alone δεν θα λέγεται Κέβιν Μακάλιστερ, αλλά Μαξ Μέρσερ και θα είναι ένα άτακτο αγόρι, το οποίο ξεχνάει η οικογένειά του μόνο στο σπίτι, μπαίνοντας στο αεροπλάνο με προορισμό το Τόκιο.

Δύο επίδοξοι ληστές θα προσπαθήσουν να εισβάλουν στο σπίτι της οικογένειάς του, αλλά ο μικρός θα προστατέψει με κάθε τρόπο την περιοχή του. Γνώριμο στόρι, έτσι; Ασφαλώς, μιας και είναι το ίδιο ακριβώς με αυτό που είδαμε στην πρώτη ταινία του Μόνος στο Σπίτι.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία θα έχει τίτλο Home Sweet Home Alone, έχει αναλάβει ο Νταν Μέιζερ, ενώ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 12 Νοεμβρίου, βάζοντάς μας για τα καλά σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.


Το δε τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, είναι απολαυστικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου