Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 05, 2021

Νεο Μουσειο James Bond στις Αυστριακες Αλπεις – Η προσβαση μονο με τελεφερικ

 

Ενα νεο Μουσειο James Bond ανοιγει τις πυλες  και οπως ειναι συνηθισμενο για τον ηρωα της κινηματογραφικης

σειρας, τον Βρετανο μυστικο πρακτορα 007, ετσι και οι επισκεπτες του πρεπει να ταξιδεψουν σε απομονωμενη, παγωμενη τοποθεσια για να το εντοπισουν

Το 007 Elements Μuseum ειναι φωλιασμενο στις Αυστριακες Αλπεις, στην κορυφη του ορους Γκαϊσλαχκογκλ στο χωριο Ζελντεν και ειναι προσβασιμο μονο με τελεφερικ, συμφωνα με το CNN.

Η κορυφη των Αλπεων ειναι σημαντικο σημειο για τον Bond, καθως εκει γυριστηκαν σκηνες της ταινιας Spectre του 2015 με τον Ντανιελ Κρεγκ να συναντα στην Hoffler Klinik την Dr. Madeleine Swann.

Στην πραγματικη ζωη η κλινικη ειναι το εστιατοριο ice Q, διπλα στο νεο κτιριο που στεγαζει το Μουσειο.


Η ιδεα για το Μουσειο γεννηθηκε, οταν γυριζοταν η ταινια Spectre το 2015, αλλα χρειαστηκαν τρια χρονια για να υλοποιηθει, ανεφερε ο Νιλ Καλοου καλλιτεχνικος διευθυντης στις τεσσερις τελευταιες ταινιες James Bond (Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall και Specter) και στην επερχομενη Bond 25, καθως και διευθυντης δημιουργικου του 007 Elements Μuseum.


Το Μουσειο εκτεινεται σε δυο επιπεδα και στα εκθεματα του περιλαμβανονται ψηφιακες και διαδραστικες εγκαταστασεις – με δεδομενη την προτιμηση του Bond για gadgets υψηλης τεχνολογιας. Καθως οι επισκεπτες θα περιηγουνται στις αιθουσες με τα καταλληλα ονοματα Bond («Barrel of the Gun», «Briefing Room», «Hall of Action»), μπορουν να παρακολουθησουν εκπαιδευτικες ταινιες σχετικα με την ιστορια, τα σεναρια και τα στουντιο του κινηματογραφικου franchise. Οι επισκεπτες μπορουν επισης να διεισδυσουν στα αρχεια παραγωγης του 007 με διαδραστικες οθονες αφης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου