Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, βγήκε με τον προϊστάμενό της για διασκέδαση στα παράλια του νομού. Η ίδια δήλωσε πως είχε εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της. Ωστόσο, η βόλτα κατέληξε σε έναν εφιάλτη για εκείνη. Στις 11 Οκτωβρίου κατατέθηκε μήνυση, με αποτέλεσμα ο εισαγγελέας να διατάξει προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες, με απόλυτη μυστικότητα.
Πληροφορίες της εφημερίδας από την πλευρά της μηνύτριας, αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας, υποβλήθηκε έκθεση ιδιωτικού εργαστηρίου, σύμφωνα με την οποία διαπιστώθηκε η ύπαρξη γενετικού υλικού άνδρα στο φόρεμα της γυναίκας.
Η μηνυτήρια αναφορά κοινοποιήθηκε στο υπουργείο, όπου υπάγονται μηνύτρια και μηνυόμενος. Η εισαγγελική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και ως εκ τούτου δεν έχει απαγγελθεί ακόμη κάποια κατηγορία σε βάρος του προϊσταμένου, ο οποίος θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου