Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Νοεμβρίου 30, 2021

Κως: Καταγγελία για bullying σε λύκειο – Έστειλαν μαθητή στο νοσοκομείο με αμνησία



Μία νέα περίπτωση bullying φέρεται να σημειώθηκε σε λύκειο της Κω, όπου μάλιστα μαθητής φέρεται να οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αμνησία. Ωστόσο, τώρα είναι καλά στην υγεία του.




Όπως δημοσιεύει “Το Βήμα της Κω” το σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Λύκειο Αντιμάχειας.


Οι γονείς ανέφεραν ότι ο φερόμενος δράστης του συγκεκριμένου περιστατικού δημιουργεί συχνά προβλήματα στο σχολείο, με αποτέλεσμα να φοβούνται τα παιδιά να πάνε στο σχολείο τους στο σχολείο, αλλά και οι ίδιοι να ανησυχούν μήπως συμβεί κάτι σοβαρότερο.

Όπως σημείωσαν, μιλώντας στην τοπική εφημερίδα, έχουν ενημερώσει τόσο τον διευθυντή του σχολείου όσο και την Αστυνομία, και έχουν ζητήσει να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Ο διευθυντής του σχολείου, σε επικοινωνία με “Το Βήμα της Κω”, ανέφερε ότι πανελλαδικά υπάρχει έξαρση στων περιστατικών βίας στα σχολεία εν μέσω της πανδημίας. Επίσης, είπε ότι είναι γνώστης του συγκεκριμένου περιστατικού, καθώς έχει γίνει επίσημη καταγγελία και ότι περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο ο φερόμενος δράστης, καθώς απουσιάζει, για να απολογηθεί και να υποστεί τις ανάλογες συνέπειες.



Ο διευθυντής, πάντως αρνήθηκε τις καταγγελίες ότι ο δράστης έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά. Τόνισε παράλληλα ότι όποιος σηκώνει χέρι σε μαθητές, θα φεύγει από το σχολείο.
Τι υποστηρίζει η πλευρά του παιδιού που φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο

Οι άνθρωποι από την πλευρά του παιδιού που φέρεται να προκάλεσε το επεισόδιο, πάντως, αρνούνται τις κατηγορίες πως το παιδί έχει εμπλακεί και σε άλλα περιστατικά

Σχετικά με το συγκεκριμένο συμβάν, ανέφεραν ότι το παιδί μπήκε στη μέση για να σταματήσει έναν καβγά που είχε προηγηθεί ανάμεσα στο παιδί που χτύπησε και έπαθε αμνησία και σε έναν μικρότερο μαθητή. Όπως είπαν, προσπάθησε να σταματήσει τον καβγά και να προστατεύσει τον μικρότερο μαθητή και όταν είδε ότι ο άλλος μαθητής ερχόταν κατά πάνω του, φοβήθηκε και τον χτύπησε μία φορά για να αμυνθεί, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και να χτυπήσει. Αμέσως μετά, πήγε στον διευθυντή και του είπε όλα όσα έγιναν.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου