Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 07, 2022

Δυο παιδιά ανάμεσα στα πτώματα που ξεβράστηκαν σε Πάρο και Νάξο

έσσερα πτώματα εντοπίστηκαν το πρωί της Πέμπτης (6/1) σε παραλίες της Πάρου και Νάξου. Σύμφωνα με

πληροφορίες τα δύο απ’ αυτά ανήκουν σε παιδιά


Στην Πάρο, το πτώμα εντοπίστηκε στην παραλία Πουλιού. Σύμφωνα με τις αρχές, πρόκειται για ένα κορίτσι, ηλικίας 12 ετών.

Νωρίτερα, οι αρχές εντόπισαν άλλα τρία πτώματα σε δύο διαφορετικές παραλίες της Νάξου. Πρώτα βρέθηκε στην Αγιάσο το πτώμα ενός μικρού παιδιού, ένα κορίτσι περίπου 13 ετών. Λίγο αργότερα, στο Πυργάκι εντοπίστηκε το πτώμα μίας γυναίκας 30-35 ετών. Λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε ακόμα ένα πτώμα στην Αγιάσο: πρόκειται για άνδρα περίπου 20-25 ετών.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία που να οδηγούν στην αναγνώρισή τους. Τα πτώματα θα μεταφερθούν στο νεκροτομείο Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.


Σύμφωνα με εκτιμήσεις, τα πτώματα είναι θύματα του ναυαγίου που έγινε πρόσφατα στη Φολέγανδρο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου