Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 23, 2022

Αργυρούπολη: Είχαν μετατρέψει παιδότοπο σε… νυχτερινό μαγαζί με μουσική και λουλούδια – ΦΩΤΟ



Σε… νυχτερινό μαγαζί είχε μετατραπεί, εν μέσω πανδημίας, ένας παιδότοπος στην Αργυρούπολη, όπως επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα τα κλιμάκια της Διυπηρεσιακής Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙΜΕΑ).



Συγκεκριμένα, έπειτα από σχετικές πληροφορίες που έφτασαν στην ΔΙΜΕΑ, τα κλιμάκια της υπηρεσίας με τη συνδρομή ΟΠΚΕ της Ασφάλειας Αττικής έκαναν έφοδο στον παιδότοπο και διαπίστωσαν ότι στο πατάρι είχε διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος διασκέδασης με μουσική και καλλιτέχνες.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι πελάτες έμπαιναν κατόπιν συνεννόησης με τον ιδιοκτήτη του παιδότοπου από τον ισόγειο χώρο, που ήταν σκοτεινός ώστε να μη γίνονται αντιληπτοί, και στη συνέχεια ανέβαιναν στο πατάρι όπου υπήρχαν καναπέδες, ποτά, λουλούδια κλπ.

Στον ιδιοκτήτη του παιδότοπου επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ πρόστιμο 300 ευρώ επιβλήθηκε στο προσωπικό και τους πελάτες για παραβίαση μέτρων κατά της εξάπλωσης COVID-19.



Επιπλέον, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, έγινε έλεγχος και σε ένα γνωστό καφέ – κλαμπ στο Μικρολίμανο, το οποίο λειτουργούσε με μουσική, κατά παράβαση των υγειονομικών μέτρων.

Στην επιχείρηση επεβλήθη διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου