Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 27, 2022

Instagrammer πίνει το αίμα της περιόδου της


 Δείτε γιατί και τις αντιδράσεις του κόσμου

Η διάσημη Ισπανίδα ινφλουένσερ Jasmine Alicia, σε τηλεοπτική αποκάλυψε τη συνήθεια της να πίνει το αίμα της περιόδου της, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις στο κοινό.

«Το αίμα της περιόδου σας είναι καθαρό φάρμακο», με αυτή τη φράση η Jasmine θέλησε να πείσει τους followers της να κάνουν το ίδιο για να δούνε την υγεία τους να βλετιώνεται.

H 30χρονη η οποία αναφέρεται στον εαυτό της ως «Σύμβουλος Ενδυνάμωσης της Ιερής Γυναίκας», έχει ως στόχο να βοηθήσει τις γυναίκες να «καταλάβουν και να διεκδικήσουν ξανά την εγγενή ιερότητα που βρίσκεται σε ολόκληρο τον εμμηνορροϊκό τους κύκλο.


«Είμαστε εδώ λόγω των κόλπων μας και του αίματός μας και οι γυναίκες δεν πιστεύουν αρκετά σε αυτό», ισχυρίστηκε η Instagrammer, η οποία πιστεύει ότι οι γυναίκες έχουν ιστορικά «διδαχθεί να ντρέπονται για τις περιόδους μας».

Δεν διστάζει να τα βάλει και με τις εταιρείες που κατασκευάζουν ταμπόν, λέγοντας ότι περιέχουν επικίνδυνες ουσίες για τον οργανισμό μας.

Αυτά τα θρεπτικά συστατικά, σύμφωνα με την Carter, περιλαμβάνουν πρωτεΐνες, σίδηρο, χαλκό και σελήνιο, καθώς και αντιμικροβιακές ιδιότητες και ακόμη και αναγεννητικά βλαστοκύτταρα. Ωστόσο, η τρέχουσα έρευνα αναφέρει ότι το αίμα της εμμήνου ρύσεως μπορεί να αποτελέσει έδαφος αναπαραγωγής βακτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου