Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 09, 2022

Αιτωλοακαρνανία: Άγνωστος εξαπάτησε ηλικιωμένη και της έκλεψε 15.000 ευρώ από πλαστικό κουβά

Θύμα κλοπής έπεσε ηλικιωμένη γυναίκα στην Αιτωλοακαρνανία το πρωί της

Δευτέρας 7 Φεβρουαρίου από άνδρα που προσποιήθηκε ότι ήταν υπάλληλος της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αιτωλικού σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη. Ο εν λόγω άνδρας κατηγορείται πως εξαπάτησε ηλικιωμένη σε περιοχή της Μακρυνείας και της άρπαξε 15.000 ευρώ τα οποία εντόπισε σε πλαστικό κουβά.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της γυναίκας στο Ζευγαράκι και προσποιήθηκε υπάλληλο της ΔΕΗ. Υποστήριξε πως έπρεπε να προβεί σε εργασίες καθώς υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. Έτσι βρήκε τον τρόπο να ψάξει σημεία του σπιτιού και να εντοπίσει τα χρήματα.

Την έπεισε πως έπρεπε εκείνη να μαζέψει τα χρήματα σε ένα συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια να βγει για να φτιάξει τη βλάβη. Για να μην κινήσει υποψίες, δεν της υπέδειξε ένα σημείο για να βάλει τα χρήματα. Έτσι η άτυχη γυναίκα αρχικά δεν υποψιάστηκε την παγίδα. Όταν έβαλε τα χρήματα σε πλαστικό κουβά και βγήκε έξω από το σπίτι, ο δράστης είχε όλο το χρόνο να ψάξει, να τα βρει και να απομακρυνθεί ταχύτατα πριν η ιδιοκτήτρια καταλάβει τι είχε συμβεί.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου