Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 24, 2022

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης: Διευκρινίσεις για τα 122 ακίνητα στο «Πόθεν Έσχες» τουΔιευκρινήσεις έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης αναφορικά με τα 122 ακίνητα που εμφανίζονται στο «Πόθεν Έσχες» του.

Στη δήλωσή του για το οικονομικό έτος 2021 (χρήση 2020), ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εμφανίζει εισοδήματα 42.438,88 ευρώ, εκ των οποίων τα 6.844,02 προέρχονται από τα 122 ακίνητα που έχει στην κατοχή του.

«Με αφορμή τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων “Πόθεν Έσχες” επισημαίνω για πολλοστή φορά ότι από το σύνολο των εγγραφών της δήλωσής μου, οι περισσότερες αφορούν διαφορετικά δικαιώματα σε ένα και μόνο κτίριο γραφείων όπου υποχρεωτικά κάθε δωμάτιο εμφανίζεται ως μια ξεχωριστή εγγραφή», αναφέρει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε ανάρτησή του στο Twitter.«Σημειώνω ακόμη ότι στα δικαιώματα αυτά το ποσοστό συμμετοχής μου δεν υπερβαίνει το 11%. Πιστεύω ότι αυτή τη φορά θα παρουσιαστεί ορθά η περιουσιακή μου κατάσταση και δεν θα υπάρξει διαστρέβλωση της πραγματικότητας» καταλήγει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου