Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιουνίου 19, 2022

Το Αφύσικο Παρουσιάζεται Ως Φυσιολογικό!



Της Φιλολόγου Μπέτης Μπιζά. -

Η τελευταία ανάρτηση της MEDIA STROM !

Δύο μαύροι άντρες ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι, αγκαλιά με ένα ανήλικο λευκό κοριτσάκι. (Τα "χρώματα" έχουν σημασία, γι' αυτό και επιλέχτηκαν στη διαφήμιση εννοείται).

Το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία παραπέμπει στη γνωστή φρασεολογία της "κοινότητας" ανωμάλων. Ξέρετε. Αυτών που έχουν κάνει τις ποικίλες διαστροφές τους σημαία και την κουνάνε στον δρόμο επιζητώντας και χειροκρότημα.


Γεμάτοι "ενέργεια και πάθος" λοιπόν είναι οι άνθρωποι της MEDIA STROM καθώς μας λένε, με σαφές εννοούμενο την "ενέργεια" και το "πάθος" που συντελείται πάνω στο διαφημιζόμενο στρώμα της εταιρείας με τους δύο άντρες και το παιδί.

Εδώ, λοιπόν, είναι φανερό τι είδους διαστροφή διαφημίζεται από την MEDIA STROM.

Η παιδοφιλία!! Δηλαδή, το έγκλημα γίνεται πλέον διαφήμιση στην Ελλάδα!

Το τι θα πρέπει να κάνουμε εμείς, ως καταναλωτές, με την συγκεκριμένη εταιρεία στρωμάτων είναι αυτονόητο πιστεύω.

Το τι πρέπει να κάνουν οι εισαγγελικές Αρχές, κι αυτό θεωρώ ότι είναι αυτονόητο, αλλά περιμένω να το δω.

Και δεν πιστεύω να μου γίνει καμία αναφορά επειδή χρησιμοποιώ τις λέξεις "ανωμαλία, ανώμαλοι", διότι αυτοί οι ίδιοι ΕΤΣΙ αποκαλούν τον εαυτό τους (με... καμάρι εννοείται) : "Είμαστε ανώμαλοι". Έτσι γράφουν στα πανό τους και στις αφίσες τους. Λένε την αλήθεια δηλαδή. Επομένως, αφού οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται ανώμαλοι, έχουμε το δικαίωμα κι εμείς να τους αποκαλούμε έτσι.

Στο πρώτο σχόλιο θα δείτε πρόσφατη αφίσα τους, με δράσεις τους που σκοπό έχουν την "εξάπλωση της ανωμαλίας", όπως γράφουν. Αυτοί οι ίδιοι το ομολογούν και το γράφουν.

Θλίψη βαθύτατη για το πώς κατάντησαν την Ελλάδα οι "μεγάλοι δημοκράτες" πολιτικοί μας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου