Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2022

😂😂😂 Είκοσι λεπτά παραγωγικής δουλειάς αναμένεται να προσφέρουν σήμερα υπάλληλοι εταιρείας στον Περισσό

Πανέτοιμοι για μια ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα, δηλώνουν οι 17 υπάλληλοι οι οποίοι παραμένουν ακόμη στην διάθεση ιδιωτικής εταιρείας στον Περισσό, δίχως να έχουν κάνει χρήση της καλοκαιρινής τους άδειας.

Οι εργαζόμενοι της εταιρείας, υπόσχονται πως θα προσπαθήσουν να απαντήσουν σε τουλάχιστον ένα μέιλ ο καθένας, ενώ δεσμεύονται πως θα καθαρίσουν τα πληκτρολόγιά τους, θα βιδώσουν τις καρέκλες τους και θα εκτυπώσουν επιτέλους εκείνη τη βεβαίωση που τους είχε ζητήσει το τμήμα HR από τον Νοέμβρη.


Σύμφωνα με κάποιες αισιόδοξες φωνές μέσα στα γραφεία μάλιστα, δεν αποκλείεται τα συνολικά λεπτά παραγωγικής δουλειάς να αγγίξουν τα είκοσι, αριθμός-ρεκόρ για τις 6 Αυγούστου, σε οποιοδήποτε ελληνικό εργασιακό περιβάλλον ιστορικά.

Το «Κουλούρι» θα παρακολουθούσε το θέμα, όμως ο δημοσιογράφος μας συμπλήρωσε ήδη τα παραγωγικά λεπτά της ημέρας και πλέον βλέπει βίντεο στο YouTube περιμένοντας να πάει έξι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου