Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 26, 2022

Ακρίτα για Πάτση: «Όταν έγραφα για τα σκάνδαλά του, δεχόμουν χυδαία επίθεση από τη γυναίκα του Βίκυ Παπαλουκά»



Ο βουλευτής Γρεβενών Ανδρέας Πάτσης διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία λόγω της εμπλοκής του με εταιρεία με «κόκκινα δάνεια», με την Έλενα Ακρίτα να «θυμάται»-μεταξύ άλλων- την κόντρα της παλιότερα με την σύζυγό του και δημοσιογράφο Βίκυ Παπαλουκά.

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα αρχικά έκανε ένα σχόλιο λίγο πριν τη διαγραφή Πάτση από τη Νέα Δημοκρατία γράφοντας τα εξής:

«Έγραφα για τα σκάνδαλα του ΝΔκράτη βουλευτή Ανδρέα Πάτση, από τις 14 Ιανουαρίου 2022 . Εδώ η χυδαία επίθεση που μου έκανε η γυναίκα του Βίκυ Παπαλουκά.

Μεταξύ αλλών υβριστικών, μού γραφει επί λέξει πως αυτή κι ο άντρας της έχουν «εκατομμύρια στα Γρεβενά» και δεν χρειάζονται τα πετσωμενα λεφτά που τους έδωσε ο κουμπάρος τους ο Πέτσας για το παγκοσμίως άγνωστο σάιτ του. Παρ’ όλα αυτά μια χαρά τα τσέπωσαν».

Ειδικότερα, η Έλενα Ακρίτα είχε καταγγείλει πως η «παγκοσμίως άγνωστη»-όπως τη χαρακτηρίζει- ιστοσελίδα των Πάτση-Παπαλουκά είχε λάβει ενίσχυση από τη λίστα Πέτσα.

Οι αποκαλύψεις της Ελενας Ακρίτα είχαν προκαλέσει την αντίδραση της συζύγου του Ανδρέα Πάτση Βίκυς Παπαλουκά, που είχε γράψει στη δημοσιογράφο:

«(Εχουμε) εκατομμύρια στα Γρεβενά και εσύ ασχολείσαι με 1 χιλιάρικο; Αχ καημένη…»



Μάλιστα, σε άλλη απάντηση στην Έλενα Ακρίτα, η Βίκυ Παπαλουκά έγραφε:

«Καλά έπαθες ήττα εεεεεε γουστάρεις τον άντρα μου. Λέγε μεταξύ μας είμαστε αχχαχαχαχα»

Απαντώντας η Έλενα Ακρίτα ανέφερε:

«Τον γουστάρω τρελά γι΄αυτό και σύντομα θα ασχοληθώ με τις εταιρείες του και το διάτρητο Ποθεν Εσχες του. Για να γνωριστούμε καλύτερα».



Λίγο αργότερα και όταν έγινε γνωστή η διαγραφή του Ανδρέα Πάτση, η Έλενα Ακρίτα έγραψε στο facebook:

«Διεγράφη ο βουλευτής Ανδρέας Πάτσης από τη ΝΔ. Όχι επειδή δεν ήξεραν τα σκάνδαλα του, εδώ και καιρό. Όλα τα γνώριζαν. Και το ψεύτικο Πόθεν Έσχες και τις εισπρακτικές εταιρείες, και τα ύποπτα δάνεια και τα πάντα.

Απλώς τώρα που δημοσιοποιήθηκαν εκ νέου από τον Παύλο Πολάκη κι εμένα, δεν μπορούσαν πια να τα κουκουλώσουν. Η δράση φέρνει αντίδραση. Έστω και τραβηγμένη από τα μαλλιά».

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου