Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Νοεμβρίου 04, 2022

Ζάκυνθος: Ισόβια στους δύο βασικούς κατηγορούμενους για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη

Σε ισόβια καταδικάστηκαν οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της

Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο. Η δολοφονία είχε χαρακτηριστεί συμβόλαιο θανάτου και είχε γίνει πριν δύο χρόνια στη Ζάκυνθο.

Τίτλοι τέλους στη δίκη για την δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στα δικαστήρια της Πάτρας.


Το Δικαστήριο έκανε δεκτή την πρόταση του Εισαγγελέα για τέσσερις απαλλαγές κατηγορουμένων, αλλά και για τέσσερις ενοχές.


Ο Εισαγγελέας είχε προτείνει την απαλλαγή τεσσάρων από τους οκτώ κατηγορούμενους, μεταξύ αυτών και του πρώην αστυνομικού που κατηγορείτο ως ηθικός αυτουργός του εγκλήματος.


Όσον αφορά στην ετυμηγορία του Δικαστηρίου, οι δύο πρώτοι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για απόπειρα ανθρωποκτονίας – ο δεύτερος και για άμεση συνέργεια – και για σύσταση συμμορίας.


Από την πρώτη στιγμή, ο πρώην αστυνομικός δήλωνε αθώος για τη δολοφονία της Χριστίνας Κλουτσινιώτη στη Ζάκυνθο, πράξη για την οποία, φερόταν ως ο ηθικός αυτουργός.


Ο πρώην αστυνομικός υποστήριζε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον βίαιο θάνατο της συζύγου του, και του επίσης, δολοφονηθέντα επιχειρηματία, Ντίμη Κορφιάτη.


H δολοφονική επίθεση σε βάρος της Χριστίνας Κλουτσινιώτη έγινε τον Ιούνιο του 2020 στον Άγιο Σώστη Ζακύνθου, κατά την οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά ο σύζυγός της, Ντίμης Κορφιάτης, ο οποίος δολοφονήθηκε αργότερα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου