Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 27, 2022

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: «Πάγωσα, του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι» λέει ένας από τους κατηγορούμενους

«Συγγνώμη που δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει» φέρεται να είπε στον 15χρονο ένας από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση βιασμού του ανήλικου στο Ίλιον.
 Σε δηλώσεις του στην εκπομπή T-Live, ανέφερε ότι ένιωσε αδύναμος γιατί ήταν πιο πολλοί: « Πάγωσα. Τρόμαξα για 1-2 δευτερόλεπτα. Φώναξα. Ένιωσα αδύναμος γιατί ήταν πιο πολλοί από εμένα. Το θύμα μάς είπε ότι δεν θέλει να βρεθεί ξανά με κανένα. Εγώ με το θύμα κρατούσαμε επαφή μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου. Του ζήτησα συγγνώμη που δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Του είπα ότι μπροστά μου δεν θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, να μην φοβάται. Όταν του ζήτησα συγγνώμη μου απάντησε με ένα απλό “εντάξει”…”.


Ο 15χρονος δεν μίλησε στην οικογένειά του. Το βίντεο έφτασε στα χέρια του ξαδέρφου του και αυτός ενημέρωσε. Εγώ έμαθα ότι ειδοποιήθηκαν οι αρχές στις 21 του μήνα. Ήμασταν ταξίδι με την οικογένειά μου σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής ένωσης. Μας ενημέρωσε ένας γείτονας ότι μας ψάχνει η αστυνομία. Κλείσαμε εισιτήρια και επιστρέψαμε την επόμενη κιόλας μέρα στην Ελλάδα αλλά είχε ήδη λήξει το αυτόφωρο», ανάφερε ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η μητέρα του κατηγορούμενου στην υπόθεση, η οποία, όπως ανέφερε, μένει με την οικογένεια της σε άλλο σπίτι, μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.


«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από αυτή τη μητέρα, τον πατέρα, το παιδί, για όλα αυτά που περνάνε… Πώς μπορεί να σκεφτεί ένα παιδί να κάνει αυτό το πράγμα; Ποιος έδωσε αυτή την ιδέα; Πότε πήγαιναν; Φροντιστήριο έχουν μέχρι τις 10 το βράδυ. Πότε πήγαιναν εκεί;

Εμείς είμαστε 23 χρόνια στην Ελλάδα. Έχουμε αγοράσει ένα σπίτι με πολύ κόπο και τώρα φοβόμαστε να πάμε σπίτι μας. Χθες που πήγε η κόρη μας εκεί, είδε γραμμένη στον τοίχο τη φράση, “θα σε σφάξουμε”. Μηνύματα, συνθήματα, φωτογραφίες του παιδιού μου στο διαδίκτυο… Αυτό το παιδί πως θα βγει εκεί έξω; Μένουμε σε ξένο σπίτι αυτή τη στιγμή. Από την Πέμπτη το πρωί που ήρθαμε στην Ελλάδα, μένουμε σε ξένο σπίτι»  λέει η μητέρα του αγοριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου