Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 05, 2022

Γουίλιαμ – Κέιτ: Η γαμήλια φωτογραφία που δεν είχαμε δει ποτέ

Στιγμιότυπο από τον γάμο του Γουίλιαμ με την Κέιτ. Λάμπουν από ευτυχία.
 Εντυπωσιάζει η ανέκδοτη φωτογραφία από τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Το στιγμιότυπο, που αναρτήθηκε το Σαββατοκύριακο, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες μέρες.




Τι και αν οι αποκαλύψεις πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ έρχονται να ρίξουν εκ νέου λάδι στη φωτιά στις ήδη τεταμένες σχέσεις της βασιλικής οικογένειας; Οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας μοιράστηκαν ανέκδοτη φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ από τον γάμο του με την Κέιτ Μίντλετον.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ακτινοβολούν στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. Στη φωτογραφία που μοιράστηκε στο Instagram ο χρήστης @royalinstablog, πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ ποζάρουν χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό.




Η εικόνα έρχεται από τον γάμο τους πίσω στο 2011. Μια εικόνα που δεν έχουμε δει ποτέ, σημειώνει ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία. Ανέφερε ότι πρόκειται για φωτογραφία που είχαν μοιραστεί πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον για τη χριστουγεννιάτικη κάρτα τους το 2011.



Ήταν το 2011 που πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον περπάτησαν στον διάδρομο του Westminster Abbey το 2022, όπου και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον

2.000 καλεσμένων. Και εκατομμύρια κόσμου να παρακολουθούν την τελετή από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες.

Συγκεκριμένα, 36,7 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο παρακολούθησαν σε ζωντανή σύνδεση τον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Η τότε 29χρονη Κέιτ φορούσε νυφικό του Alexander McQueen, αξίας 250.000 λιρών. Στη φωτογραφία που κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, το νιόπαντρο ζευγάρι φαίνεται να λάμπει από ευτυχία.
Βασιλική οικογένεια: Πόλεμος Γουίλιαμ – Χάρι

Το καρέ του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον εμφανίζεται στο διαδίκτυο σε μια περίοδο που πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μοιράζονται πολύ προσωπικές στιγμές σε δύο teaser για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ τους στο Netflix.

«Κανείς δεν ξέρει την αλήθεια. Ξέρουμε την πλήρη αλήθεια», ακούγεται να σημειώνει ο πρίγκιπας Χάρι στο κλείσιμο του νέου αποκαλυπτικού τρέιλερ. Ο πρίγκιπας Χάρι χτυπά την «ιεραρχία της βασιλικής οικογένειας» στο ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στο Netflix. Υποστηρίζει ότι «διέρρευσαν και ψύτεψαν» ιστορίες για τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ. Περιγράφει χαρακτηριστικά τη βασιλική ζωή ως ένα «βρώμικο παιχνίδι».



Μετά τα πλάνα που προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ για την αδικοχαμένη μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, ο πρίγκιπας Χάρι μιλά για τον «πόνο και τα βάσανα των γυναικών που παντρεύονται μέλη της βασιλικής οικογένειας και μπαίνουν στο παλάτι».

Σύμφωνα με ειδικούς σε θέματα που αφορούν τη βασιλική οικογένεια, το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ αποτελεί «καταστροφική πράξη εκδίκησης» που θα διευρύνει τη ρήξη του με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου