Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Ιανουαρίου 09, 2023

Πρόταση να δανείσει στη Βρετανία τον Προκόπη Παυλόπουλο πρόκειται να καταθέσει η Ελλάδα😂😂😂

Πρόταση να δανείσει η Ελλάδα στη Μεγάλη Βρετανία τον Προκόπη Παυλόπουλο ως αντάλλαγμα για την επιστροφή των Μαρμάρων αναμένεται να καταθέσει η ελληνική κυβέρνηση, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.
Όπως αναφέρουν πηγές του Μαξίμου, από την τεράστια συλλογή αγαλμάτων που διαθέτει η Ελλάδα, θα μπορούσε να δανείσει στη Μεγάλη Βρετανία τον πρώην πρόεδρο για έξι μήνες το χρόνο, ή και όλο το χρόνο ως αντάλλαγμα για την επιστροφή των Μαρμάρων.


«Η ικανότητα του κ. Παυλόπουλου να παραμένει ανέκφραστος και ακίνητος επί πολλές ώρες τον καθιστά ιδανική επιλογή για το Βρετανικό Μουσείο» είπε συγκεκριμένα συνεργάτης του πρωθυπουργού που μετέχει στις διαπραγματεύσεις.

Όπως τόνισε η ίδια πηγή, ο πρώην πρόεδρος θα μπορούσε να μεταφερθεί άμεσα από το μουσείο της Μαντάμ Τισό στο Λονδίνο στο οποίο τον έχει δανείσει η Ελλάδα από το 2020 και να εγκατασταθεί στο Βρετανικό Μουσείο σε λίγες μόλις ώρες, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για την επιστροφή των Γλυπτών στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου