Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Φεβρουαρίου 12, 2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Η μεγάλη απόφαση μετά την καταδίκη

Όλο το παρασκήνιο

Εκτός φυλακής, τουλάχιστον μέχρι την έφεση και την εκδίκαση της

υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό, θα παραμείνει ο Πέτρος Φιλιππίδης που καταδικάστηκε ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό της Αθήνας σε συνολική ποινή κάθειρξης 8 ετών για δύο απόπειρες βιασμού.


Στον ηθοποιό έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι που τον υποχρεώνουν να εμφανίζεται μία φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει, ενώ του έχει απαγορευθεί η έξοδος από τη χώρα.

 Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, ο ηθοποιός μίλησε στους δημοσιογράφους και δήλωσε ότι βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση.


Σε ερώτηση για το πως νιώθει που είναι ελεύθερος απάντησε: «ήμουν πάντα ελεύθερος. Και στη φυλακή όταν ήμουν, ελεύθερος ήμουν. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, δεν μπορώ να εκφραστώ και ξέρετε πολύ καλά το γιατί. Τελείωσε τώρα».


Οι επόμενες κινήσεις του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την καταδίκη

Μετά λοιπόν από την τελική έκβαση της δίκης ο ηθοποιός πούλησε τη μονοκατοικία, που έμενε και πλέον μετακόμισε σε διαμέρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου