Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 25, 2023

Νάξος: Θερμό χειροκρότημα για την Εφραιμίνα που έκανε μόνη της παρέλαση – Η έκπληξη που της ετοίμασαν

Μία και μοναδική μαθήτρια έκανε παρέλαση και φέτος, στον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, στον Απόλλωνα της Νάξου. Η Εφραιμίνα πηγαίνει στην έκτη Δημοτικού και είναι το μοναδικό παιδί στο σχολείο, στο γραφικό χωριό της Νάξου.
 Υπερήφανη η μικρή μαθήτρια, συνοδευόμενη από τον δάσκαλό της, παρέλασε μπροστά στους λιγοστούς κατοίκους του χωριού, καταχειροκροτούμενη. Αυτή ωστόσο ήταν η τελευταία παρέλαση στο χωριό, καθώς το σχολείο του Απόλλωνα θα κλείσει και η Εφραιμίνα θα πάει στο Γυμνάσιο.


Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια Γιαννάκη, γνωστοί επιχειρηματίες του νησιού, συνόδευσαν την μικρή Εφραιμίνα με τύμπανα, κάνοντάς της μια μίνι-έκπληξη, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, cyclades24.gr. Έδωσαν έτσι πολύ μεγάλη χαρά στη μικρή μαθήτρια, στην τελευταία της παρέλαση στο χωριό, με σημαντική να είναι και η προσφορά του κ. Αντώνη Αλιμπέρτη, προέδρου της Κοινότητας Κωμιακής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου