Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Μαρτίου 01, 2023

Να ζητήσει συγνώμη ο εισαγγελέας, από τους Έλληνες... Τα στρατοδικεία... ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τα αναστήσει!

 

Της Ιωάννας Υψηλάντη
"Διέγερση πολιτών, στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών", είδε στα... λεγόμενα του Πολάκη ο εισαγγελέας.
Τώρα, δηλαδή, το πλήθος κατακλύζει το Σύνταγμα με μαχαίρια, τσεκούρια και τσουγκράνες και πλακώνει τους δικαστές στο ξύλο;;


Τι πράγματα είναι αυτά;; Θεσμικές αλλαγές στο δικαστικό σώμα πρότεινε ο Πολάκης! Πού είδε βία και εξεγέρσεις ο εισαγγελέας;;
Μάλλον ίδρωσε πολύ ο εν λόγω εισαγγελέας, όταν αντίκρυσε την καθαρή Αλήθεια του κράτους-παρία, όπου ζούμε!
Μάλλον ο κ. εισαγγελέας είδε, στις προτάσεις Πολάκη, την επερχόμενη αφύπνιση των προβάτων, που δημιουργούν τα ΜΜΕ και η διαφθορά, σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής με εντολή της επίσης διεφθαρμένης ΕΕ.
Μάλλον ο κ. εισαγγελέας θεωρεί ότι η έκφραση μιας πολιτικής θέσης, ή οι πολιτικές προτάσεις ενός κόμματος, αποτελούν ποινικό αδίκημα, που θα πρέπει να διωχθεί.
Μάλλον ο κ. εισαγγελέας νομίζει ότι ζούμε σε άλλες εποχές και ότι έχουμε ξεχάσει τον νόμο 509/47, που επίσης έγινε νόμος του κράτους με κλειστή την Βουλή, "για την προστασία της ελευθερίας😂των πολιτών".
Τα στρατοδικεία έχουν καταργηθεί προ πολλού και ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τα αναστήσει!
Να ζητήσει συγνώμη, από τους Έλληνες και από τον κ. Πολάκη ο εισαγγελέας, για την αντιδημοκρατική του συμπεριφορά, που προσβάλει την Δημοκρατία και ποινικοποιεί την ελευθερία του λόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου