Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2023




Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΠΛΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

3 ΒΙΝΤΕΟ

Γράφει η Rhoda Wilson

Το High Frequency Active Auroral Research Programme, ή HAARP, ξεκίνησε το 1993 όταν η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών ξεκίνησε την κατασκευή μιας εγκατάστασης στην Αλάσκα.

Το έργο χρηματοδοτείται από κοινού από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το Ναυτικό και το Πανεπιστήμιο της Αλάσκας. Οργανισμός Προηγμένων Ερευνητικών Προγραμμάτων Άμυνας («DARPA»).



Λίγο μετά το άνοιγμα των εγκαταστάσεων στην Αλάσκα, το κοινό άρχισε να αναφέρει περίεργα φαινόμενα – όχι μόνο στην περιοχή αλλά και σε όλο τον κόσμο. Οι ακτιβιστές αμφισβήτησαν τις δραστηριότητες του HAARP, αμφισβητώντας φωνητικά τι σχεδίαζε πραγματικά η οργάνωση.

Ενώ η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεχίζει να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις αλλαγές του καιρού, τις συχνότητες των σεισμών και τα χημικά ίχνη στους ουρανούς, έχει καταβάλει εσκεμμένες προσπάθειες να καταπνίξει τις υποψίες σχετικά με τη φύση των εργασιών της.



Μία από τις πιο εκτεταμένες κατηγορίες εναντίον του HAARP είναι ότι ο οργανισμός δημιουργεί σκόπιμα καταστροφές σε παγκόσμια κλίμακα, προκαλώντας σεισμούς, κυκλώνες, πλημμύρες, χιονοθύελλες και άλλες καταστροφές, σε όλο τον κόσμο.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TΑ BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου