Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 04, 2023

«ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ και ο Βερβεσός τον ψευδεπίγραφο ...ψηφιακό μετασχηματισμό

 Δημήτρης Βερβεσός

Παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων για την άμεση λήψη μέτρων προς αποκατάσταση των προβλημάτων και δυσλειτουργιών, που παρατηρούνται στα Κτηματολογικά Γραφεία και Υποθηκοφυλακεία της Αττικής, τα προβλήματα όχι μόνο δεν επιλύονται αλλά, δυστυχώς, διαρκώς διογκώνονται.
Πολύωρες αναμονές από τα μεσάνυκτα, λίστες ντροπής, ατέλειωτη ταλαιπωρία πολιτών και επαγγελματιών ακόμη και για τυπικές πράξεις, εκνευρισμοί και αντιδικίες αποτελούν μέρος της καθημερινότητας των συναλλασσόμενων με τις υπηρεσίες αυτές και μάλιστα σε μια Πολιτεία που επαίρεται για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των υπηρεσιών της και τον επιτελικό χαρακτήρα του κράτους και της εν γένει διακυβέρνησης.
Οι εικόνες ντροπής και αναξιοπρέπειας, που παραπέμπουν σε τριτοκοσμικό κράτος πρέπει να εκλείψουν άμεσα. Η κάλυψη όλων των αναγκών σε προσωπικό και υποδομές, κτιριακές και εξοπλισμού και η επιτάχυνση και διεύρυνση των ψηφιακών υπηρεσιών αποτελεί άμεση προτεραιότητα.
Ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Δεν πάει άλλο. Τυχόν συνέχιση αυτής της κατάστασης μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες καταστάσεις. Δεν πάει άλλο Απο Σεπτέμβρη θα κινηθούμε δυναμικά
Οι αν(τ)οχές των δικηγόρων και των πολιτών εξαντληθηκαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου