Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 18, 2023

ΗΠΑ: Η στιγμή που αστυνομικός σώζει νεογέννητο που είχε χάσει τις αισθήσεις του – Καρέ – καρέ οι αγωνιώδεις προσπάθειές του

Συγκλονιστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας από τη διάσωση

ενός βρέφους στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Κολοράντο, το οποίο πνιγόταν και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Ο αστυνομικός Νικ Πατσέκο εμφανίζεται στο βίντεο να τρέχει προς το σπίτι της οικογένειας, να ανεβαίνει γρήγορα τις σκάλες και να φτάνει στον χώρο που βρισκόταν το βρέφος και η μητέρα του.


Παίρνει το μωρό στα χέρια του, τού κάνει κάποιες μαλάξεις στο στήθος και στη συνέχεια το γυρίζει μπρούμυτα και το χτυπάει στην πλάτη.



Λίγες στιγμές αργότερα, το βρέφος που είχε μελανιάσει, καθώς πνιγόταν με έναν συνδυασμό γάλακτος και βρεφικών δημητριακών, ανακτά τις αισθήσεις του και αρχίζει να κλαίει.

Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου Πρόληψης και Ασθενειών των ΗΠΑ, τα νεογέννητα βρέφη δεν πρέπει να καταναλώνουν άλλες τροφές πέραν του γάλακτος και της βρεφικής φόρμουλας πριν κλείσουν τους έξι μήνες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, το μωράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Κολοράντο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Πλέον έχει γυρίσει σπίτι του και είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου