Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 21, 2023

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ τελικά με τον Βασ. Κικίλια...

 

Marka2
Γιατί ο Μητσοτακης κάνει διακοπαρες με ορειβασία και δεν τολμάει να απαντησει ούτε να το ψάξει
Ο αρμόδιος υπουργός Βασιλιάς Κικίλιας που ήταν χθες όταν η Αλεξανδρουπολη καίγονταν;
Ήρεμα ρωταω

 

Την προσοχή όλων των πολιτών εφιστά ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας, λόγω των προβλέψεων για ακραίες συνθήκες κινδύνου πυρκαγιάς αύριο, κάνοντας αναφορά στις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στη φωτιά Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Κικίλιας, σε δήλωση του που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρει: «Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, οι δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος – επίγειες και εναέριες-, εθελοντές, ο Στρατός, η Αστυνομία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση δίνουν πολύ μεγάλη μάχη στη φωτιά της Αλεξανδρούπολης.
Ο Χάρτης Πρόβλεψης Πυρκαγιών για τη Δευτέρα 21/8 έχει σε κατάσταση συναγερμού, στο κόκκινο δηλαδή, την Εύβοια, την Αττική, τη Βοιωτία, την Αργολίδα, την Κορινθία.
Εφιστώ την προσοχή όλων. Δεν επιτρέπεται καμία εργασία εξωτερικού χώρου που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Πρέπει όλοι μαζί να προστατεύσουμε τη χώρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου