Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 06, 2023

ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΡΤΕΓΚΑ : «ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ! ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ»!



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΑΡΑΓΟΥΑΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Ο Πρόεδρος της Νικαράγουας ο Ντανιέλ Ορτέγκα : «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη έχουν τρελαθεί, πιστεύοντας ότι είναι δυνατόν να επιτύχουν μια νίκη του ΝΑΤΟ και να θάψουν τη Ρωσική Ομοσπονδία»

Ο Ντάνιελ Ορτέγκα είπε ότι η ουκρανική σύγκρουση πρέπει να τελειώσει ειρηνικά – δεν υπάρχει άλλος τρόπος.



«Είναι ένας πόλεμος που αποδυναμώνει την οικονομία, την κοινωνική σταθερότητα στις ίδιες τις ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται να έχουν τρελαθεί, πιστεύοντας ότι είναι δυνατό να πετύχουν μια νίκη του ΝΑΤΟ για να θάψουν τη Ρωσική Ομοσπονδία», λέει ο Πρόεδρος της Νικαράγουας.

Ο πρόεδρος της Νικαράγουας Ντάνιελ Ορτέγκα δήλωσε τη Δευτέρα ότι κατήγγειλε τους «ιμπεριαλιστές» των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ που «προσπαθούν να καταστρέψουν» τη Ρωσία.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου