Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Αυγούστου 01, 2023

Χάρι: Του γυρίζουν την πλάτη και οι συνεργάτες του – Τον… ξέχασαν σε ανακοίνωση της Travalyst



Ο πρίγκιπας Χάρι πέρασε τρία χρόνια ως εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας, προσπαθώντας να ενθαρρύνει την τουριστική βιομηχανία να γίνει πιο βιώσιμη.

Το project αειφόρου τουρισμού του πρίγκιπα Χάρι, «Travalyst», ανακοίνωσε ότι έχει εισέλθει σε μια «απίστευτα συναρπαστική» νέα εποχή με ένα νέο διοικητικό συμβούλιο – χωρίς να γίνεται λόγος για τον ιδρυτή του σύμφωνα με το Newsweek.

Ο ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός οργανισμός με έδρα το Λονδίνο ιδρύθηκε από τον Δούκα του Σάσσεξ το φθινόπωρο του 2019, όταν ήταν ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Ο Χάρι πέρασε τρία χρόνια ως εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας, προσπαθώντας να ενθαρρύνει την τουριστική βιομηχανία να γίνει πιο βιώσιμη. Ωστόσο, έμεινε εκτός μιας σημαντικής ανακοίνωσης του ομίλου τον Μάιο σχετικά με τη μετάβασή του από την «πιλοτική φάση» σε ένα νέο διοικητικό συμβούλιο πέντε ατόμων με «παγκοσμίου επιπέδου τεχνογνωσία».


Η ανακοίνωση του Travalyst έγινε οκτώ ημέρες αφότου ο εκπρόσωπος του Χάρι και της Μέγκαν είπε ότι το ζευγάρι είχε εμπλακεί σε μια «σχεδόν καταστροφική» καταδίωξη ενώ τον ακολουθούσαν παπαράτσι στη Νέα Υόρκη μετά τα βραβεία Ms Foundation Women of Vision, η οποία τελικά δεν επιβεβαιώθηκε.



Ο 38χρονος πρίγκιπας – σύμφωνα με την Daily Mail, εξακολουθεί να βρίσκεται σε τακτική επαφή με τον διευθύνοντα σύμβουλο και το διοικητικό συμβούλιο της Travalyst στα παρασκήνια και παραμένει προσηλωμένος σε αυτό.

Είναι ωστόσο αξιοσημείωτο ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ως εργαλείο προώθησης για την ανανέωση – δεδομένου του πόσο εξέχουσα θέση είχε στο παρελθόν.

Ο ειδικός δημοσίων σχέσεων Eric Schiffer, επικεφαλής της Reputation Management Consultants, είπε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στις δυσκολίες μάρκετινγκ που παρουσιάζονται από τις επιθέσεις του Χάρι στη Βασιλική Οικογένεια.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο Χάρι ξεκίνησε το project της Travalyst τον Σεπτέμβριο του 2019 σε μια εποχή που το ζευγάρι αντιμετώπιζε έντονες επικρίσεις αφού φέρεται να έκανε τέσσερα ταξίδια με ιδιωτικό τζετ σε 11 ημέρες.

Ο Δούκας υπερασπίστηκε τον εαυτό του εκείνη την εποχή, λέγοντας «κανείς δεν είναι τέλειος» και ότι αυτό που είναι σημαντικό είναι «τι κάνουμε για να εξισορροπήσουμε» τις αρνητικές επιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου