Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2023

Ψάχνει τώρα την κοπέλα με την οποία «πιάστηκαν» σε ερωτικές περιπτύξεις στην τουαλέτα αεροπλάνου – Δεν θυμάται το όνομά της

Πριν από μερικές ημέρες ένας 23χρονος Βρετανός «συνελήφθη» σε

ερωτική πράξη σε τουαλέτα αεροσκάφους. Αεροσυνοδός άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας και το βίντεο που τράβηξαν επιβάτες έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Τώρα ο 23χρονος Πιρς Σόγιερ αποκάλυψε ότι δεν θυμάται ούτε το όνομα της κοπέλας, την οποία γνώρισε όταν επιβιβάστηκαν μαζί στην πτήση με προορισμό την Ίμπιζα. Ο Πιρς Σόγιερ μπήκε στο αεροσκάφος με έναν φίλο του και μπροστά τους κάθισε η κοπέλα μαζί με μία φίλη της.


«Εκείνη γύρισε και άρχισε να μας μιλάει», εξήγησε ο 23χρονος. Στη συνέχεια ο φίλος του άλλαξε θέση με την κοπέλα που έκατσε δίπλα του. Μετά από 40 λεπτά συζήτησης οι δυο τους είχαν την ιδέα να «ερωτοτροπήσουν» στην τουαλέτα του αεροσκάφους στα 33.000 πόδια.

Όπως είπε στην εφημερίδα Sun ο Πιρς Σόγιερ δύο μέλη του πληρώματος τους ήταν δίπλα στις τουαλέτες και πιστεύει ότι τους είδαν να μπαίνουν μέσα μαζί. Εκείνη την ημέρα γιόρταζε τα γενέθλια του και έπινε όλη την ημέρα με αποτέλεσμα να μην ζητήσει από την κοπέλα το τηλέφωνο της, όπως παραδέχθηκε. «Συνέβη μετά από μία μακρά ημέρα με ποτό. Δεν πήρα ούτε τον αριθμό της», ανέφερε ο Πιρς Σόγιερ.

Μάλιστα αποκάλυψε σκέφτεται την κοπέλα, η οποία ήταν «αρκετά όμορφη» και ότι «θα ήταν ωραίο να την δω και πάλι». Μετά το περιστατικό η αεροπορική εταιρεία τον ενημέρωσε ότι δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτος στις πτήσεις της.

Να σημειωθεί ότι η μητέρα του 23χρονου πριν από μερικές ημέρες χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» το βίντεο του γιου της που κοινοποιήθηκε από φίλους και γνωστούς με αποτέλεσμα να μην ξέρει πώς να αντιδράσει.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου