Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 18, 2023

Ευθυμιάδης: "Κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού αλλά για τους εξωγήινους το είπε και η NASA"

Την απάντησή του στα σχόλια που δέχεται για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια έδωσε ο γνωστός ηθοποιός.
 Τους λόγους για τους οποίους θα έλεγε "ναι" σε μία τηλεοπτική πρόταση εξήγησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης σε συνέντευξή του, δίνοντας παράλληλα τη δική του απάντηση στα σχόλια που δέχεται για τον τρόπο ζωής που έχει υιοθετήσει.


Μιλώντας στο Happy Day, ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως η τηλεόραση τον αφορά μόνο για λόγους χρησιμότητας και τόνισε πως θα αποδεχόταν μια επαγγελματική πρόταση αν αυτό που του προτείνουν κάνει εκείνον ή τον τηλεθεατή καλύτερο άνθρωπο, καθώς όπως είπε "δεν θέλω να συνεχίσω να ταϊζω τον φόβο και τη λαγνεία των τηλεθεατών".

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως θα τον ενδιέφερε να παίξει σε μία κωμωδία και όχι σε μία σειρά που αναπαράγει όσα βλέπουμε στις ειδήσεις, ενώ αποκάλυψε πως πρόσφατα δέχθηκε πρόταση για reality για να... πάει στη ζούγκλα.


Κληθείς μάλιστα να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της NASA και τις δηλώσεις του ότι πιστεύει ότι υπάρχουν εξωγήινοι, ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε χαρακτηριστικά: "Έχω πληροφορίες από τη NASA λοιπόν; Αυτά που λέω, και κάποιοι νομίζουν ότι είμαι ο τρελός του χωριού, τα επιβεβαιώνει και η NASA. Τι να πω, ας ρωτήσουν τη NASA. Δεν με επηρεάζουν πραγματικά αυτοί που σχολιάζουν τον τρόπο ζωής μου. Λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους και τους εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βρουν μια δικιά τους ευτυχισμένη ζωή και έτσι να σταματήσουν να ασχολούνται με τις ζωές των άλλων".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου