Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Σεπτεμβρίου 17, 2023

ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ-ΤΣΙΠΡΑΣ! ΤΟ SMS που βάζει ...μπουρλότο στον ΣΥΡΙΖΑ

 

Την απάντηση «προβοκάτσιες τέλος» δίνει η Έφη Αχτσιόγλου σε δημοσιεύματα της αποδίδουν σημαίνοντα ρόλο στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κάνει λόγο για κέντρα που έχουν εξαπολύσει εναντίον της συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις και «θα πάρουν την απάντησή τους την Κυριακή», με δήλωσή της στην Εφημερίδα των Συντακτών.

Ο ιστότοπος 1voice.gr δημοσίευσε «ρεπορτάζ» το οποίο έφερε τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε» και στο οποίο γινόταν λόγος για sms που έστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην πρόεδρο του κόμματος με το οποίο του ζητούσε να παραιτηθεί. Μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «αυτό ήταν το μήνυμα που ξεχείλισε το ποτήρι….».

Ειδικότερα, στην δήλωσή της αναφέρει:
«Προβοκάτσιες τέλος. Τους τελευταίους μήνες συγκεκριμένα κέντρα έχουν εξαπολύσει εναντίον μου συκοφαντικές και χυδαίες επιθέσεις. Η λάσπη αυτή κορυφώθηκε τις τελευταίες ώρες πριν τις κάλπες, εμφανίζοντάς με ως δήθεν υπονομεύτρια του Αλέξη Τσίπρα. Την Κυριακή θα πάρουν την απάντησή τους από τους πολίτες, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου