Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Οκτωβρίου 04, 2023

Ο Ρώσικος ιμπεριαλισμός ευθύνεται για την εθνοκάθαρση στην Αρμενία;

  Νίκος Κλειτσίκας

Νικόλ Πασινιάν, δωσίλογος λακές των ΗΠΑ, φρούτο του "φιλανθρωποφάγου" Σόρος (Cia)

Σήμερα το αρμενικό κοινοβούλιο θα επικυρώσει τη συμμετοχή του στο λεγόμενο "διεθνές δικαστήριο"... Ναι... των γελοίων που θέλουν να δικάσουν τον πρόεδρο Πούτιν.
Ο δωσίλογος λακές των ΗΠΑ Νικόλ Πασινιάν, αποτέλεσμα μια "πολύχρωμης επανάστασης" του "φιλανθρωποφάγου" Σόρος (Cia), με αυτή του την επιχείρηση-διατεταγμένη Υπηρεσία, σηματοδοτεί μια απομάκρυνση από τη Μόσχα.
Προς το παρόν, αυτή η αποξένωση έχει κοστίσει την απώλεια του Καραμπάχ, τη νέα εθνοκάθαρση, το δράμα της νέας προσφυγιάς των κατοίκων του.
Πάντα πληρώνουν οι πιο αδύναμοι και στην προκειμένη περίπτωση οι πρόσφυγες από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, από τον τόπο που ζουν 3.000.
Η "πολιτισμένη" δύση;
Η λεγόμενη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια";
Λακέδες μιας αποικίας των ΗΠΑ!
Οι γνωστοί "ισαποστάκηδες", οι θιασώτες της Νατοϊκής ευρωπαϊκής αριστεράς, εκτός από τα περί "Αρμένικου εθνικισμού" (τα διαπιστώσαμε και στο ξεπούλημα της Μακεδονίας με τους Τσίπρα-Κοτζιά, τώρα με τον Κασσελάκη και τον σύζυγό του ούτε καν αυτά δεν θα δούμε), θα συνεχίσουν να ρίχνουν ευθύνες στην ιμπεριαλιστική Ρωσία  και για έλλειψη "αλληλεγγύης"...

Ναγκόρνο Καραμπάχ... ένας Αζέρος στρατιώτης πυροβολεί έναν σταυρό. Η τραγωδία του Αρμένικου λαού σ' αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου