Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.


Νοεμβρίου 09, 2023

28χρονος τραγουδιστής πέθανε έπειτα από δάγκωμα αράχνης

Ο Βραζιλιάνος τραγουδιστής Ντάρλιν Μοράις πέθανε αφού τον δάγκωσε μια

αράχνη στο πρόσωπο. Ήταν 28 ετών. Ο Μοράις ένιωσε σωματική κόπωση και είχε μια μελανιά στο πρόσωπό του που σύντομα έγινε σκούρα. Η σύζυγός του Jhullyenny Lisboa είπε στο βραζιλιάνικο ειδησεογραφικό δίκτυο G1 ότι αναζήτησαν ιατρική περίθαλψη και νόμιζαν ότι ο τραγουδιστής παρουσίαζε αλλεργική αντίδραση.


Αμέσως μετά τη θεραπεία πήρε εξιτήριο την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Ωστόσο η κατάστασή του δεν βελτιώθηκε και την Κυριακή εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάλμας. Δυστυχώς, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να σώσουν τον τραγουδιστή.


Η 18χρονη θετή του κόρη δαγκώθηκε επίσης από αράχνη στο πόδι της και αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και παραμένει σε σταθερή κατάσταση.

Η οικογένεια του Μοράις δημοσίευσε μια δήλωση στον λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram. «Η οικογένεια του Dylan Marais θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους για τα καλά σας λόγια υποστήριξής σας αυτή την περίοδο τόσο μεγάλου πόνου. Στον Αιώνιο Τραγουδιστή μας, το αίσθημα ευγνωμοσύνης μας προς τον καθένα από εσάς. .. Είμαστε ευγνώμονες για άλλη μια φορά για την αγάπη όλων».



Σύμφωνα με τους Khaleej Times , ο τραγουδιστής ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα σε ηλικία 15 ετών στο είδος forro. Ήταν επίσης μέλος μιας τριμελούς μπάντας που αποτελούνταν από τον αδερφό του και έναν φίλο του. Το συγκρότημα εμφανιζόταν τακτικά στις πολιτείες Tocantins, Goias, Maranhao και Para.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου