Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 23, 2023

Σκοτώθηκε για να πει αυτές τις ιστορίες

Πενθούμε. Πριν λίγες μέρες, ένας φωτορεπόρτερ που δούλευε με το Avaaz στη Γάζα σκοτώθηκε από ισραηλινή εναέρια επίθεση. Κατέγραφε με την κάμερά του παιδιά της Παλαιστίνης για να δείξει στον κόσμο το πραγματικό πρόσωπο του πολέμου. Λάβαμε τα τελευταία βίντεό του λίγες μόλις ώρες πριν σκοτωθεί. Τώρα μετατρέπουμε το πένθος μας σε δράση, έτσι ώστε η δουλειά του να κάνει τον γύρο του κόσμου. Και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μας, διαδίδοντας την τελευταία εκστρατεία του Μαζντ!

Φίλες και φίλοι,

Πενθούμε. Ο φίλος μας Μαζντ Άρεντας σκοτώθηκε από μια εναέρια επίθεση στη Γάζα.


Ήθελε να μας δείξει τα παιδιά της Παλαιστίνης. Παιδιά που είναι ακόμη ζωντανά και που ακόμη μπορούμε να βοηθήσουμε να σωθούν. Είχε ως αποστολή να καταγράψει με την κάμερά του τα παιδιά να μιλούν για τα όνειρά τους, ελπίζοντας πως αυτό θα έδινε δυναμική στην έκκλησή μας για κατάπαυση του πυρός.


Αλλά σκοτώθηκε λίγες μόλις ώρες αφού μας έστειλε τα βίντεο.


Για να τον τιμήσουμε θέλουμε να ολοκληρώσουμε τη δουλειά του. Λάβε μέρος στην εκστρατεία #LetThemGrowUp, για να δυναμώσουμε την κραυγή αυτών των παιδιών για βοήθεια.


Δημιουργήσαμε ένα βίντεο αφιέρωμα, χρησιμοποιώντας το υλικό που μας έστειλε ο Μαζντ. Δες το και διάδωσέ το παντού, χρησιμοποιώντας τα παρακάτω κουμπιά.

Τα παιδιά της Γάζας δεν είναι αριθμοί
. Είναι όμορφες ψυχές, όπως όλα τα παιδιά. Και τους αξίζει να έχουν την ευκαιρία να μεγαλώσουν! 
 Ο Μαζντ σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει αυτά τα παιδιά. 
Πίστευε πως λέγοντας τις ιστορίες τους μπορούσε να βοηθήσει να σωθούν.
 Καλό σου ταξίδι, Μαζντ Άρεντας. Πενθούμε αλλά ακόμη ελπίζουμε, Nana, Nell, Fadi, Mo, Chris, Dudu, Muriel κι όλη η ομάδα του Avaaz

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου