Υλικά
40' περίπου ψήσιμο.
4 μερίδες
4 μέτριες πατάτες
4-5 σνίτσελ
1 κ.σ. ενισχυτικό γεύσης σε σκόνη
1/2 κ.σ. πάπρικα καπνιστή
1 κ.σ. ρίγανη
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. μαγιονέζα
3 κ.σ. γιαούρτι
200 γρ. τριμμένο τυρί που λιώνει
Οδηγίες μαγειρέματος
Βήμα 1
Τρίβουμε τις πατάτες στον τρίφτη ή για μεγαλύτερη ευκολία στο multi.
Βήμα 2
Τοποθετούμε σε λαδωμένο πυρέξ ή ορθογώνιο ταψάκι. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και σκεπάζουμε με τα σνίτσελ τα οποία πασπαλίζουμε επίσης με το ενισχυτικό γεύσης και την πάπρικα.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε το τυρί με τη γιαουρτομαγιονέζα και τη μουστάρδα.
Βήμα 4
Καλύπτουμε τα σνίτσελ. Σκεπάζουμε με νωπή λαδόκολλα και αλουμινόχαρτο (ή το καπάκι του πυρέξ).
Βήμα 5
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε άλλα 20 λεπτά, ακάλυπτο.
Βήμα 6
Έτοιμο να το σερβίρουμε και να το απολαύσουμε. Κρατήστε το γιορτινό πνεύμα αμείωτο 🎇🎇🎇Μπορούμε να βρίσκουμε λόγους να γιορτάζουμε κάθε μέρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου