Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 16, 2023

Ανακοίνωση της Χαμάς για τα ψέματα των κάλπικων ισχυρισμών της κατοχής..

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ
Ο ισχυρισμός της κατοχής ότι βρήκε όπλα στο... νοσοκομείο Αλ-Σίφα είναι ένα κατάφωρο ψέμα και μια απάτη που δεν ξεγελά πλέον κανέναν.
Ο ισχυρισμός της σιωνιστικής κατοχής ότι ανακάλυψε όπλα και στρατιωτικό υλικό στο Ιατρικό Συγκρότημα Αλ-Σίφα δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια συνέχιση των ψεμάτων και της φτηνής προπαγάνδας. Αυτή η προπαγάνδα προσπαθεί να δικαιολογήσει το έγκλημά της που αποσκοπεί στην καταστροφή του υγειονομικού τομέα στη Γάζα. Είναι η ίδια τιποτένια προπαγάνδα που διακίνησε κατά την εισβολή της στο Νοσοκομείο Παίδων Ραντίσι. Η κατοχή φυτεύει όπλα επιτόπου και πλέκει ένα σαθρό θέατρο που δεν εξαπατά πλέον κανέναν.
Έχουμε επαναλάβει περισσότερες από μία φορές, και ήδη εδώ και δύο εβδομάδες καλέσαμε τα Ηνωμένα Έθνη και τους διεθνείς οργανισμούς να σχηματίσουν μια διεθνή επιτροπή για να επιθεωρήσει τις συνθήκες των νοσοκομείων και να αποκαλύψει τα ψέματα των κάλπικων ισχυρισμών της κατοχής. Διαπιστώνουμε το μέγεθος του ψεύδους και της εξαπάτησης στο οποίο καταφεύγει η κατοχή, για να συγκαλύψει τα εγκλήματά της εναντίον παιδιών, γυναικών και άοπλων πολιτών.
Ισλαμικό Κίνημα Αντίστασης - ΧΑΜΑΣ, 15/11/23
Teo Naso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου