Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 24, 2023

Καινούργιου: «Δεν θα την έκανα αυτή την ερώτηση, δεν το θεωρώ κομψό»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Έλλη Στάη σε βραδινή εμφάνιση και η

παρουσιάστρια διαφώνησε με μια ερώτηση


Η ερώτηση της δημοσιογράφου του Alpha στην Έλλη Στάη έκανε την Κατερίνα Καινούργιου να αντιδράσει στον τηλεοπτικό αέρα.


Καινούργιου: «Δεν λέω κάτι κακό, στηρίζω την ομάδα μου πάρα πολύ»

Ειδικότερα, η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε την Έλλη Στάη σε βραδινή εμφάνιση, με τη δημοσιογράφο της εκπομπής να της κάνει ερώτηση για τον πρόσφατο χωρισμό της Εύας Αντωνοπούλου με την οποία συνυπάρχουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open.


«Όχι, βεβαίως αυτό εννοείται ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μιλάω για τα προσωπικά των άλλων ανθρώπων», αντέδρασε η Έλλη Στάη, ενώ το σχετικό απόσπασμα σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.


«Ευγενέστατη και είχε δίκιο, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί με τα προσωπικά των άλλων. Κυρία όπως πάντα, εξαιρετικά», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του Alpha για την Έλλη Στάη.


Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου τοποθετήθηκε τονίζοντας πόσο στηρίζει την ομάδα της, ωστόσο η ίδια δεν θα έκανε σχετική ερώτηση.


«Καταλαβαίνω και τη δημοσιογράφο μας, Χριστίνα Βουδούρη, που είναι πολύ καλό παιδί και εξαιρετική ρεπόρτερ, προσπαθεί πολύ, αλλά εγώ δεν ξέρω αν την έκανα αυτή την ερώτηση. Δεν λέω κάτι κακό, στηρίζω την ομάδα μου πάρα πολύ.


Αν ήταν η ίδια η Εύα Αντωνοπούλου ίσως την έκανα την ερώτηση, αλλά τώρα να πηγαίνεις σε μία κυρία και να ρωτάς για τον χωρισμό της συναδέλφου, δεν το θεωρώ κομψό. Η άποψή μου είναι αυτή και έχω άποψη», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου