Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Νοεμβρίου 09, 2023

Γεωργιάδης: Η απάντηση σε Κασσελάκη – Κατρίνη για τα Τέμπη – «Αν είχα πει κάτι τέτοιο θα είχα παραιτηθεί από ντροπή»

Απάντηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη και τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Κατρίνη, οι οποίοι ζήτησαν την αποπομπή του για τις δηλώσεις που έκανε για τα Τέμπη, έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Άδωνις Γεωργιάδης.
 Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «εάν είχα πει αυτό που λέτε θα είχα παραιτηθεί από μόνος μου από ντροπή». Ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ζήτησε και από το βήμα της Βουλής συγγνώμη από τους συγγενείς των θυμάτων.


Όπως είπε, «η εμπειρία μου, η τηλεοπτική και η ραδιοφωνική, θα έπρεπε να με είχε προστατεύσει και να είχα αντιληφθεί τη διαστρέβλωση που έγινε εκ των υστέρων για μικροπολιτικούς λόγους».

Ποτέ δεν είπα ότι ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για τα Τέμπη. Μόνο ένας άνθρωπος χωρίς καρδιά θα μπορούσε να πει κάτι τέτοιο» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης και διευκρίνισε ότι «αυτό που είπα είναι ότι ο ελληνικός λαός δεν ενδιαφέρεται για την κλωτσοπατινάδα των πολιτικών, δεν τον ενδιαφέρει να τσακώνονται τα κόμματα πάνω σε αυτό το φρικτό δυστύχημα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου