Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 28, 2023

ΧΑΜΟΣ σε πτήση της Aegean από Μαρακές προς Αθήνα! ΛΑΘΡΕΠΙΒΑΤΕΣ πέταξαν τα διαβατήριά τους στην ...τουαλέτα

 


Έντονη αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα της Τρίτης σε πτήση της Aegean από Μαρακές προς Αθήνα.

Επιβάτης της εν λόγω πτήσης, ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7 της Θεσσαλονίκης, ότι περίπου 10 αλλοδαποί ηλικίας από 17 έως 21 ετών επιβιβάστηκαν με πλαστά έγγραφα και διαβατήρια χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στο Marrakesh Menara Airport (Αεροδρόμιο Μαρακές Μενάρα), σε πτήση της Aegean με προορισμό την Αθήνα.

Σύμφωνα με τον επιβάτη, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πήγαν στην τουαλέτα του αεροσκάφους και άρχισαν να πετούν μέσα όλα τα προσωπικά τους έγγραφα. Στη συνέχεια ένας εξ αυτών κάπνισε μέσα στις τουαλέτες με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη αναστάτωση στο αεροπλάνο.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αεροσυνοδοί φέρεται να ενημέρωσαν διακριτικά τους υπόλοιπους επιβάτες της πτήσης ότι κλήθηκε η αστυνομία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», προκειμένου να προχωρήσουν σε έλεγχο, κάτι το οποίο και έγινε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον επιβάτη, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε έλεγχο των διαβατηρίων όλων των επιβατών και απομάκρυνε τους αλλοδαπούς από το αεροσκάφος. Αμέσως μετά προχώρησαν σε εξακρίβωση στοιχείων προκειμένου να γίνουν στη συνέχεια όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου