Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα των άρθρων -Τα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν τους συγγραφείς.

Δεκεμβρίου 16, 2023

Αυτός είναι ο πιο τρομακτικός ήχος στον κόσμο – Πώς συνδέεται με τους Αζτέκους

Ένας άνδρας δεν περίμενε ότι θα ακούσει τον «πιο τρομακτικό ήχο του

κόσμου», ενώ είχε βγάλει τον σκύλο του για βόλτα αργά το βράδυ. Η τρομακτική στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα μίας εξώπορτας και στα πλάνα φαίνεται ο άνδρας να τρέχει πανικόβλητος.


Ο άνδρας στέκεται μαζί με το σκύλο του δίπλα σε μία πισίνα. Ο άνδρας χαζεύει στο κινητό του, του οποίου ο φακός είναι ανοικτός, ενώ ο σκύλος κάνει την ανάγκη του.

Όλα είναι ήρεμα και ήσυχα, αλλά ξαφνικά, ένας εκκωφαντικός ήχος κατατρομάζει και τους δύο. Ο ήχος είναι δύσκολο να προσδιοριστεί, αλλά ακούγεται σαν μια γυναίκα να ουρλιάζει με όλη της δύναμή της.



Ο άνδρας και ο σκύλος τράπηκαν αμέσως σε φυγή, καθώς δεν ήξεραν τι συμβαίνει. Μάλιστα ο τρομακτικό ήχος ακούγεται ξανά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα.

Το τρομακτικό βίντεο έγινε αμέσως viral στα social media, με τους χρήστες να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι. Αρκετοί προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν τι ήταν αυτός ο παράξενος ήχος και κάποιοι σούπερ ντετέκτιβ βρήκαν μια θεωρία για την πηγή του.
Δείτε το τρομακτικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου